Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1008 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani seride öyle bir saçmalık var ki bazı karakterlere meyve yeteneklerinin tamamı işlerken bazıları işlemiyor.

Hocam bende çok isterim Law'ın Kaido ve Big Mom'ı Vergo gibi ikiye bölmesini ama olmuyor, yapmıyor Oda Sensei.
Bu meyveyi mecburen kısmak zorunda kalıyor, haklısın.

Bölmesi dışında diğer tekniklerini kullanması hakiye ya da güce bakmıyor. Yaptırır yaptırmaz bu E.Oda'nın isteğine bakar. Ama aynı adam Law için röportajında ayrıcalık/ayrım yaptırmaksızın " insanların kalbini kesip alan birisi." diyor. Doffy'de de bunu gösterdi. Almaya çalıştı ama aktif savunma yapan düşman olduğu için kalbine erişemedi.

Gerçekten sOda'nın isteğine bakıyor. Mesajımda belirttiğim gibi orada Counter yerine Mess yaptırsaydı Mom'ın kalbi elindeydi. Ya böylesine Op bir meyve oluşturmayacaktın ya da gücünü kullandırt. Şimdi ayırma sözünü de Law'a ettiriyor. Işınla da atabildiğin en uzak yere(mümkünse denize, Mom nasılsa alışık :dd), vakit kazandır. Umarım yapar daha doğrusu sOda yaptırır. ?
 
Kınların yaralarını saran da Kanjuro mu acaba? Onları kaldırmak için Oden mi çizdi? Belki de pişman oldu. Ayrıca çatıdaki beşli nasıl ikiye ayrılacak bunun konusu açılabilir.
 
Orochi CP0'ı harekete geçirecek. Belki Buster Call gelir Wano'ya :utan:
5 gemi 10 koramirala buster call yapılmasıyla sonuçlanır :artiz: . Ne buster call imiş arkadaş koca saga bunun üzerinden döndü sanki seride düşük seviye askerlerin ve gemilerin şimdiye dek adam gibi önemi olmuş gibi.


----------------------------------------

Kanjuro'nun ölmediği belliydi. Bu kadar da takmayın bence. Ben pell'in şehri yok edebilecek koca bombayı göğe taşıyıp buna rağmen ölmemiş olduğu M.Ö 456 tarihinden beri bu serideki ölüm olayına ciddiyetle yaklaşma mevzusunu saldım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık