Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1008 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
artık çokça baydı bu iş shounen bir seri olabilir ama intikam gibi bir motivasyonla bile insanlar öldürülmüyorsa çocuk masalına döndü hikaye bundan sonra savaşta olmasın boncuklu tabancalarla savaşsınlar sünger sopalar kullansınlar düşmanla da savaşmasınlar münazara etsinler talk no jutsu kullansınlar. artık sakatlıklar ölümler görmek istiyoruz bu nedir ya
talk no jutsu diyorsun da orada mangaka acımadı karakter ölücekse ve bu senaryoya hizmet edecekse öldürdü oda kimseyi öldürmez çünkü beş para etmez bir mangaka
 
Kanjuro'nun hikayesi nihayete ermeden veda etmesi beni çok üzmüştü. Ve içimde büyük boşluk bırakmıştı. Kanjuro, Wano arc'ının en üzücü kurbanıydı benim için. Ve bir anda ne olup olmadığı anlamadan ölmesi üzücüydü. Çünkü, Wano'nun, Oden'i de rahatsız eden çarpık sistemi vardı. Ve 9 kızıl kın bu çarpık sistemlerin birer mağduruydu. Bu mağdurların arasında da Kanjuro da vardı. Bakalım ilerde ne olacak ? Çünkü Kurozumi hanesi neden darbe yaptı bilinmiyor ? Çok gizemde kalan konulardan biri. Hem oradan Zoro'nun geçmişine bile bağlanabilir. Bu bölüm cidden çok sevindirdi beni.
 
İyiki yukarda iq su normal birisinden yüksek law var.Sonunda anladı 2 sini rüyamızda bile alamayız diye aklından geçiren biri çıktı.Zaten Law harici diğerlerinin iq larını topla bir law etmez.Adam tek başına iq ortalamasını yüksek tutuyor.
 
Nasıl işlemiyor. Bu adam Doffy'i Luffy'i, devasa kayaları, kairosekili gemileri ışınlıyordu. Mom'ı bir shambles ile uzaklaştırmak kadar basit. Geçen bölümlerde de dibine girip counter yapmıştı. Counter yerine bassa Mess tekniğini kalp almak kadar basit. Ancak biliyoruz ki E.Oda bu yolları tercih etmeyip bizimkileri huf huflatacak.
Yani seride öyle bir saçmalık var ki bazı karakterlere meyve yeteneklerinin tamamı işlerken bazıları işlemiyor.

Hocam bende çok isterim Law'ın Kaido ve Big Mom'ı Vergo gibi ikiye bölmesini ama olmuyor, yapmıyor Oda Sensei.
 
Robin evire çevire big mom’ı dışarı atmışken law o meyveyle hala neyi bekliyor belli değil zaten. Hele şükür akıl ettiler 2 yonkouyla aynı anda dövüşülmeyeceğini.
 
Arkadaşlar sizi bilmem ama Wano arcı beklentimi karşılamadı ... Luffy bir değil iki yonkouyla savaşıyor ama savaş heyecanlı değil bu nasıl olabilir tam bir şeyler olacak diyorum Oda başka bir konuya geçiyor her şey yarım yamalak ilerliyor
 
Keşke, Oda, Oden'i eklemeseydi. En azıdan bu güzel bölümü sahte Oden için beklemezdik. Çok saçmaca bir seçim yapmış. Yamato ve Momo olabilirdi. Ve ya yaşayan başka tanıdık koyabilirdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık