Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1008 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Kid Luffy'nin o lafını nasıl yer ya? Shanks ile karşılaşıp kolunu veren, Big Mom'ın bölgesinde komutanlarıyla çarpışan ve sonra kafasına Kaido düşünce hayatının dayağını yiyen, tayfasını kaybeden, aylarca zindanlarda çürüyen ve türlü işkencele maruz kalan bu çocuk değil miydi? Çok talihsiz bir karakter bu Kid ya. Sırf Luffy'yi daha havalı göstermek için kullanacak galiba Oda.
 
Kandırıldık...

O kadar hypelandık bir sürü teori döndü uzay zamanlı matrixli ışın kılıçlı. Ama gelinen noktada basit bir çizim çıktı. Ucuz numara :artiz:

Her neyse, en azından Oden'in "kafaya nişan almasına rağmen mucizevi biçimde hayati noktasını ıskaladı" şeklinde bir açıklamayla geri getirilmesinden daha iyi.
 
artık çokça baydı bu iş shounen bir seri olabilir ama intikam gibi bir motivasyonla bile insanlar öldürülmüyorsa çocuk masalına döndü hikaye bundan sonra savaşta olmasın boncuklu tabancalarla savaşsınlar sünger sopalar kullansınlar düşmanla da savaşmasınlar münazara etsinler talk no jutsu kullansınlar. artık sakatlıklar ölümler görmek istiyoruz bu nedir ya
 
Odenin geri geleceği kesinleşti böylece.
Önce sahtesini göster kimse inanmasın sonra gerçeğini gönder kesmeye çalışınca durdursun. Aaaa sonra bi bakıyoruz oden gerçek ten gelmiş. Ne kadar bu olayı gördüysem sonuç hep böyle oldu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık