Bilmez miyiz hiç? Çok canını sıkarsa ben üstünüm de geç xdYılanın başı kim biliyoruz ?
Bilmez miyiz hiç? Çok canını sıkarsa ben üstünüm de geç xdYılanın başı kim biliyoruz ?
Sen bunları napıyorsun bekletiyor musun? Arşivliyor musun ? Tam zamanında ortaya atıyorsunBunu duyan Kaido
Luffy iyice dayak arsızı oldu.Gomu gomu sadece bedeni değil egoyu da şişiryomuş nasıl balyozlandığını unuttu herhalde birileri. Koçum sen daha apoodan dayak yiyeli saatler olmadı sakin
Kundakçılıkla Kaidoları alacakmış Kağıt israfı karakter, Wanodan beri olmasa da olurdu sankiOroçi ne diyor la.
Oksijen israfı pislik.
Üzerinden geçtiği için pek hatırlamıyoruz ama Lucci, Kata ve diğer ciddi dövüşlerde de gene arada goygoy dönüyordu. Hatta her dövüşte dönüyor. Oda sanırım çocuklara yönelik çiziyor diye tamamen de ciddi yapmak istemiyor.O hadsizlikleri işte ciddi dövüşlerin içinde yapmıyordu ben ondan garipsedim.
Ben hala olay ne zaman ciddileşecek diye beklediğim için garipsedim o zaman hala goygoy dönüyormuş.
Coby'den özür dile!! Neydi Rosa prensesi düştü çocuğa iki dakikada....Kaiodunun bu formu çok kötü bu adam yonkoularına Coby tipi kadar değer vermiyor
Ana Luffy hateriymiş iki bölüm sonra Luffy Yamoş un hayatını kurtaracak xdGomu gomu sadece bedeni değil egoyu da şişiryomuş nasıl balyozlandığını unuttu herhalde birileri. Koçum sen daha apoodan dayak yiyeli saatler olmadı sakin
Shanks'a umarım değer verir.Kaiodunun bu formu çok kötü bu adam yonkoularına Coby tipi kadar değer vermiyor
Şöyle bir cevap bekliyorum.Bunu duyan Kaido