Yok kid hep böyle konuşuyor diye luffy ona ayar vermiş herhalde.Kid'e ayrılan baloncuğu yanlışlıkla Luffy'e çekmişler başka açıklaması yok, ya da Luffy kendini bozdu.
Yok kid hep böyle konuşuyor diye luffy ona ayar vermiş herhalde.Kid'e ayrılan baloncuğu yanlışlıkla Luffy'e çekmişler başka açıklaması yok, ya da Luffy kendini bozdu.
Ne nefret kusuldu böyle. İyi bari bölüm yorumlarında sakinlemiş olursunuz
Luffy, kucaklarda dolanırken bıraktın mı opu da biz bırakalımDaha şimdiden bu nefret böyleyse ileride çatıda sadece Luffy ayakta kaldığında düşünemiyorum. OP'u falan bırakabilirler.
Laf atışması için söylemiş. Bizim ekip atışıyor ve o da lafını söylüyor. 10 bölümdür çatıda herkes birbirine laf atıyor zaten.Bence değişir bak ciddi diyorum Luffy böyle triplere girecek adam değil ben inanmadım hala doğru diyorlar da.
Hadiz açıklamaları hep vardı ya Luffy'nin. Hani bu kadar garipsenmesi tuhaf, bence:dBence değişir bak ciddi diyorum Luffy böyle triplere girecek adam değil ben inanmadım hala doğru diyorlar da.
Kaido ile solo atacağı kısımda forum sessizleşecek baya:dDaha şimdiden bu nefret böyleyse ileride çatıda sadece Luffy ayakta kaldığında düşünemiyorum. OP'u falan bırakabilirler.