Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1007: Tanuki-san

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    276
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aceba TOKİ'nin meyvesi zaman ayarlı olarak birini geleceğe yollama gücüne sahip midir? Bu yüzden Oden belirlenen zaman gelene kadar kaidoyu oyalamak adına bilerekten belirlediğin süreye kadar dayanmak karşılığında onları serbest bırak demiş olabilir mi?


Hatta ve hatta meyve zaman ayarlı birini geleceğe yollayacağı zaman önceki yara almamış haliyle yollamış olabilir. Yani demek istediğim şuan beni geleceğe yollamak için yarına zaman ayarı kurdu. Yarın gitmeden önce kolum koptu fakat önceden zaman ayarı yapıldığı zamanki halimle geleceğe yollandığımı düşünün böyle bir şey olmuş olabilir mi aceba Çünkü Oden infaz edilirken TOKİ evinde çocuklarıyla kalıyordu 9 kın zar zor eve yetişti fakat kaido onlardan önce çoktan eve gelmiş evlerini yakmış ve dönmüştü. Tabi TOKİ kızıl kınlar kadar hızlı olamayacağı için Odenin idamı sırasında orda olması imkansız. Bu durumda Odeni orda kendisi yollamış olamaz. Ya Oden oden değil yada Oda E. Sıçtı sıvadı şimdide bize yedirmeye çalışıyor ?
 
Neyin tartismasini yapiyorsunuz adam idam edilecegi zaman tokiye 20 yil sonra dünyanın bekledigi adam gelecek ve tum dunyayi ilgilendirecek buyuk savas olacak o gunu gormek istiyorum ama idam edilecegim diyor ve karisi yani tokinin gulmesi uzerine idam edilip olecegim icin mi guluyorsun diye sitem ederken toki cevabi yapistiriyor '' Öleceğini kim soyledi''
Öldüğü gosterilen sahnede ise odenin agzindan su cumleler dokuluyor. Toki momo ben onden gidiyorum tekrar bulusacagiz diyor.
Oden ölmedi zaten benim merak ettigim bu zoro tokinin nesi oluyor? Odenle ilk karsilastiklarinda neden wanoya gitmek istiyorum dedi?
Acaba wanoyu zoro ile alakali bir sebeptenmi ariyordu. Yada sonrasinda mi birşeyler oldu bi anda bi zaman diliminde 10 yaslarindaki kimsesiz bi cocuk sogun edasiyla dalio bi mekana bana kilic kullanmayi ogretin diyor.Saçlar filan yesil bunlarin burdan kesin birseyler cikacak.
evet öyle demişti toki ama oda oden yaşarsa bunu nasıl doğru işleyecek onu bilmiyorum.Umarım sıvamadan soru işareti bırakmadan senin dediğin gibi olur
 
Ne işi olabilirmi şakamısın karasakalın en büyük arzusu en güçlü meyveler değilmi zoan en güçlü meyve ejderha meyvesinden başka ne olabilirki
marconun meyvesi net bir şekilde kaidonun meyvesinden iyidir bana göre. marco desen daha mantıklı. bence karasakal wanoya değil başka bir yere gitti...
 
Oden’in aslında halk tarafından bilinmeyen bir tek yumurta ikizi vardır. Tabi huyu suyu hiç oden’e benzemez. Hiçbir şeyi umursamaz. Yıllar sonra bazı şeyler kafasına denk eder ortaya çıkar. Kardeşim sen ne ediyon bu wano’ya, insanlar ac demek için çatıda Kaido’yla karşılaşmaya gider sonra kaido oden’in ikizini görüp hortlak görmüş gibi bakar. Oden’in ikizi niye hortlak görmüş gibi bakıyorsun der. Kaido da az yılan değil, dış ülkeden hainler wano’yu yok etmeye gelmişler, halkın sefaleti dış mihrapların oyunu, beka sorunu var bir olalım dir olalım der ikizi kendi safına çeker.

herkes şok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık