Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1007: Tanuki-san

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    276
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denizin Kükremesi, Yayında Korsanları'nın Kaptanı, Eski Canavar Korsanları'nın muhbiri, En kötü nesilden bir nova olan Sukuratçimen Apoo gibi bir müttefik kazanıldı.
Artık Apoo da Hasır İttifakına katıldığına göre çatıya çıkması yakındır. Bir şamar da o atar Kaidou'ya. Drake de gelir, o da şamarlar. Hawkins de şamarlayacak. Diğer novalar da gelseydi keşke ama kısmet işte.
 
Oden robot tarzı bir şey olabilir, 9 kınıyı öldürmesi için kaidogiller tarafından yapılan, kaidonun favori adası cyborg robot olan bir adaydı hatırlarsanız,
orada Odenin ölü bedenini robota çevirmiş olabilir.
9 kın vs oden ile 9 kının ölümünü görürüz çünkü hiçbiri odene vurmak istemez.
 
Toki wano’nun sınırlarının açıldığı o kutlu günü görmek için zamanda atlama yapmıyor. Sürekli “bana sahip çıkacak birini arıyordum” deyip duruyor. Bu kadın bence yeteneği sebebiyle peşine düşen, 800 yıl öncesinde oldukça güçlü birilerinden kaçıyor(ki bence bu çok net world government-im bağlantılı biri). Üstelik bu kişinin ya da kişilerin zamandan münezzeh olması gibi bir durum da söz konusu olabilir.

oden’in bi şekilde döneceğinin sinyalleri sakazuki-sengoku konuşmasında net olarak verilmişti. Bu konudaki infiali anlayamıyorum. Adam 1000 yıl öncesinde ölüp gitmiş bi adam da değil. 20 yıl öncesi altı üstü. Öyle ortalığı alt üst edecek bir şey yok. Zaten idamdan önce burada ölmemem gerekiyor deyip 1 saat süre dayanma mevzusu da bi katakulliyle geri döndüğünü açıkça ortaya koyuyor. Yine de bu geri dönüşün temelli olduğunu düşünmüyorum. Yenilerin önünü açarak misyonunu tamamlayıp çıkacaktır hikayeden tekrar.

benim kafama takılan 20 yıl sonra denizleri bile ikiye bölecek o savaş muhabbeti. Burada anlamadığım iki nokta var. Birincisi oden ikiye bölecek derken ne kastediyor. ikincisi oden 20 yıl sonra olacakları harfiyen nerden biliyor? Roger’la olan yolculuğundan dönerken gemide başlıyor bu muhabbetler. Roger da zaten dönüşte tayfayı dağıtıyor. Bunlar raftel’de ne öğrendiler de oden 20 yıl sonrasını biliyor, roger tayfasını dağıtıp gidip teslim olup idam ediliyor. Benim en çok merak ettiğim bu.
 
Jack: Sen ha ölmedin mi sen?

Oden: Adamlarima dokunmak için cesedimi çignemelisin. Seni biçecegim.

Jack: Sen de bi ölmüyon, kaç kez öldürcez?

Oden: Gel bakalim.

Sanji: izin ver ihtiyar, acelem var :)
 
Sebep? Konuştuğumuz ihtimalleri iyi oku. Ayrıca o kılıçları alması farz mı? Bir plan çerçevesinde geride bırakmış olmaz mı?


Anlattığımız seçenekte illa o sıra ölmesi veya yerine bir başkasının geçmesi gerekmiyor. Hem ölüp hem geleceğe gitme ihtimalini konuşuyoruz. Dediklerimizi daha iyi anlayın.
Hocam öldükten sonra geleceğe gitse nolcak adam ölüyor adı üstünde.
Bide konuşma üslubuna biraz dikkat edersen sevinirim.
 
Bombayı bırakıyorum,Oden yomi yomi meyvesi yemiş olmasın(brookun meyvesi) hem böylece yeniden hayata dönebilir hemde geleceğe gönderilebilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık