Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1007: Tanuki-san

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    276
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar kawamatsu oden gelmeden hemen önce bu his hayır bu imkansız diyor ve oden geliyor o kesinlikle gerçek oden bir şekilde kurtuldu tokinin demekki birini geleceğe yollaması için illa yanında olması gerekmiyor belkide.
 
Kral, meyveler, babadan oğla geçmiyor.
Öylede babası ölünce belki o bulnuştur dedim, şimdi shogunun yanında bona benzer bi adam varya o bence bonun babası. Japonlarda idareci için kendini feda etmek çok uygulanan birşey ve Bonda iki kez kendini Luffy için feda etti. Zaten o en sondaki pozuda biraz tiyatrocuya benziyor Odenin. Tabi kesin demiyom ama işte bi ihtimal.
 
Chopper, hogbagtan sonra ilk defa bu kadar sinirlendi.
Virüsler silah olarak kullanmamalı
Elbet kontrolü kaybedersin
Kızgın chopperı ayrı seviyorum.
Oda biraz güncele oynamış
 
Herkes boş bölüm demiş, aga ne bekliyosunuz her bölümde herkesin ağzını açık bırakacak olağan üstü fight ve sırlar mı. Bence çok iyi ve eğlenceli bir bölümdü. Marco'nun Queen'i tutup choppara yumruk attırması efsaneydi. Queen salağının kendi tayfasını kendine düşman etmesi bizimkiler için + bir gelişme oldu. Final'deki Oden kanlı canlı gerçek Oden değildir, farklı bir şeytan meyvesiyle sayılı bir saat gelmiş olabilir yada ilüzyon gibi birşey. Ama kanlı canlı Odenin geleceğini sanmıyorum. Oluşturulan Wano temeline ters bir hareket olur. Saygılar.
 
Chopper reis Covid-19 a da bir çare sana zahmet.
İstek kapak sayfasında Ceaser gibi bir karakterin sevimli gösterme çalışması hoşuma gitmiyor. Oda ara ara yapıyor bunu Ceaser'ın Vinsmoke ekibine katılacağını düşünüyorum ayrıca.

Bölüm yine gereksiz Hyogoro güçlü imiş diyaloğu ile devam ediyor. Luffy'i pwupladı diye uzatmaya gerek yoktu. Queen gibi bir karakterin bu denli aptal olması da beni tatmin edemiyor. Neden kendi safında ki adamlara böceksiniz falan dersin ki bu nasıl Queenlik? Daha bu diyaloğa başlar başlamaz böyle bir son olacağını hemen herkes kestirebilmiştir. Kaidonun köle toplamak basit repliğini yine tekrar edildiğini de görüyoruz. Doflamingo'nun yer altı icraatları hakikaten kıymetli anlaşılan.

Chopper sonuçta doktor ve bu kabiliyeti ile öne çıkması güzel bir durum çünkü hater kesimin sadece sargı sarıyor tribini görmekten Oda'da sıkılmış olsa gerek. Bu tarz şeyleri ben daha çok bekliyorum. Lakin virüs silah muhabbetini de Çin'e gönderme kabul ediyorum ayıptır Oda reis Trump'ın ağzını kullanma :confused: Devamında Queen'in kendi mallığı sonucu yediği toynak hak edilmiş toynaktır.

Diğer tarafta Momo ister istemez sorumluluk hissediyor ve güçsüz olması ki babasının namı malum, çocuğu tribe sokuyor. Meyvesine konu geliyor ki bu basitleştirmeyi de yetersiz buldum.

Vegapunk, Kaido üstünde soy faktörü üzerinden deney yapıp, yapay şeytan meyvesi üretti. Şeytan meyvelerin ayrı ruhları yok muydu? Kaidonun tüm soyu bu yeteneğe mi sahip? Başarısız olunduğuna nereden kanaat getirildi, meyvenin yenmesi gerekmiyor mu ki? Yamato'nun boynuzunun nedeni soy faktörü mü? Px lerde ki Kizaru ışını yine aynı deneye mi tabi? Franky bu işi çözdü mü? Zoraki bir Momo'nun ejder olma sebebi açıklanıyor gibi geldi bana. Oda burada açık verebilir. Bakarsın Yamato dediği şey aslında Momonosuke'dir ve Kaido'nun oğludur. Yamato ise Momonosuke'dir ve Oden'in diğer kızıdır hehe:ehe:
Seride ki tüm şifreler Vegapunk reiste anlaşılan.

Oden'in gelişine ihtimal vermiyorum. Karasakal korsanlarından şu burnu uzun hatun Catarina Devon olabilir. Çünkü iki kılıç birden yanında. Belli ki bir tür silüet. Oden maddi olarak var olsaydı kılıçları var olamazdı. Zoro'da zira.
 
Aslında Odenin dönmesi bir tek WB hayranlarının lehine olabilir. "Bunun için değmezdi zaten oyaji" tavırlarıyla kendilerini kandırabilirler. Odenin yaşadığı WB tarafından biliniyorsa hele belki sütten çıkmasa da bir miktar aklanabilir. Ama bunlar seriyi mahvedeceğinden umarım Oden ya gerçekten ölmüştür ya da geri geldiyse de o da şu an için aniden olmuştur.
 
Çatıya Kaido'nun tüm adamlarının yenildiği haberi ulaşırsa Big Mom'un bu ittifakı sürdürmek için sebebi kalmaz muhtemelen. Zeus'a atlayıp çekip gidebilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık