Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1007: Tanuki-san

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    276
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bolum efsane faka korktum sey var odende 2 kılıc var fakat o kılıclar odende değil ki nasıl olmus daadamda kılıcları vardır, o kadar isterim ki oden olsun ama bence bir sey var burda oden olmasına cok sasırtıcı bakalım 2 hafta sonra Oda nasıl yapacak bunu
Oden geri olmasına cok guzel olur ve Rakuni cok komik olmus
 
Buradaki en önemli konu şu. Tokiye 20 yıl sonraya bak diyen kişi Oden. Oden 20 yıl sonra ne olacağını nereden biliyor? Toki de ağzını kapatıyor. Toki de biliyor 20 yıl sonra olanları. Yoksa bu gidiş geliş olayı 1 kaç keredir yaşanıyor mu? Yani Oden her defasında ölümün eşiğine gelince Toki zaman meyvesi ile başa mı sardı. Acaba bu yüzden mu oden dans etti. Çünkü önceki seferde dikkate almadı ve herkes öldü. Başa sardılar bu sefer dans etmeyi kabul etti.
Altından ne çıkacak bende merak ediyorum. Oden'in defalarca kez denemiş olma ihtimali var. Hatta Oden Geleceğe gidip bizimkilerin zamanına bile denk gelmiş olabilir bu yüzden Toki'ye 20 yıl sonrasına git demiş olabilir. Yani Kaido'yla savaşa girişmiş olabilirler ve kazandıkları bir geleceği görmüş olabilir Oden. Şimdi o gelecek yaşanıyor. Tom Cruise'nin bir bilimkurgu filmi vardı ölüp ölüp dirildiği The Edge Of Tomorrow isminde. Düşmanı yenebilmek için defalarca kez düşmanla savaşıyordu. Her defasında daha da düşmanı yenmeye yaklaşıyordu. Burada da buna benzer bir hikaye kurgusu olabilir.
 
Chopper'ın hatrına bölüme ses etmek istemiyorum. Yoksa gerçek olmadığını düşündüğüm halde Oden sahnesini görünce keyfim kaçıyor. Seriden soğuyorum.
 
Şu an aklıma geldi olmaz da maksat teori olsun.

Roger Korsanları Gülünç Masal’a vardıkları zaman öğrendikleri gerçek sonrasında muhakkak Oden’in geleceğe ulaşması gerektiğine karar verdiler. Oden’i ikiye bölecek şekilde klonlandılar. (Meyve sayesinde) Biri Wano’ya döndü. Biri gelecek için yolculuğuna devam etti. (Sengoku Magma Eniği konuşması) Tam da beklenen zaman geldiğinde Wano’ya geri döndü. Tabi burada bir şekilde Tokinin de rolü var mıdır bilinmez.

Sonuç olarak yarı güçteki Oden 20
küsür yıl önce Kaidou yeniyordu hile olmasa...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık