Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1007: Tanuki-san

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    276
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam da tüm meyveler onlarda kalacak mı? Şuan ki meyveler gibi dağılabilirler. En sonunda Hükümet için tehdit oluşturacak duruma gelecek.
O ihtimal mevcut da o zaman başta bu tarz girişime neden girdiler? Olup olmayacağını görmek için mi? Ayrıca Kaido'nun meyvesinden 50 tane yarat ver koramirallere Hükümet, Red Line'ı da yöneten olur. Ben bu CP 0 ajanından işkillendim. Özellikle hâlâ suratlarının görünmemesinin sebebinin de bu olduğunu düşünüyorum.

Linlin'i pistten alma zamanı artık.Fazla eğlendi .d
Güldüm ama kızgın atmalıyım.
 
ben ne okudum az önce gibi bir bölüm ve bir sonraki bölüm her şeyi ne kadar oturtursa (Queen'in tokatlanması aslında hiçbir şey, Oden'in olayı, CP0'nun iki panel bile olsa daha avuç doldurur bir şeyler açıklaması vb.) ona göre bölümün iyi ya da kötü olduğunu söyleyebilirim. şimdilik garip bir bölüm, iyi anlamda da değil.
 
Şunun olma ihtimali yüksek geliyor.Silüet olarak gördüğümüz Oden in eşiydi ve son çare olarak belkide kendi canını feda ederek Oden i geçmişten geri getirdi.Geçmişten biri getirmenin negatif getiriside belkide kendi canından vazgeçmesine bile bağlayabilir.
 
Şahsi görüşüm TOKİ meyvesinin farklı kullanım özelliklerini keşfedip geçmişten Oden'i sınırlı süreliğine şimdiki zamana getirdi. Oden bir süre takılır veda eder.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık