Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1007 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorun zaten burda ya hic ölmediyse, oda bize öldü olarak gösterdiği icin öldü diyoruz hic ölmediğini düşünürsek oda yine bunun mantıklı bir acıklamasını yapar diye düşünüyorum umarım. :D
O zaman da bunca sene boyunca wano nün yaşadığı bütün zorlukları gördü ve hiç bir şey yapmadı.
 
Eğer meyve tekrar ortaya çıkabiliyorsa (ki muhtemelen zaman akışı içinde brook çoktan ölmüştü zaten) Oden Wano dönüşü öncesi meyveyi yediyse tekrar hayata dönmüş olabilirdi.

Bu nasıl genç olduğu açıklamaz tabi. Gösterilen meyvelerin eski ve yeni kullanıcıları bu arc ve yakın arclarda gösterildi, belki olabilir diye içimden geçirdim ama haklısın saçmaydı. Brook meyvenin diğer yeteneklerini kullanabiliyor.

Meyve güçlerinde garip kısıtlamaların ve yeteneklerin olması bir anlığına acaba olabilir mi diye düşündürttü.
Dostum ben burada saçma diyerek düşüncenin saçma olduğunuzdan bahsetmedim.Yani burada seni yargılamadım.Öyle anladıysan özür dilerim.Ki farkındaysan bende çok saçma bir soru sordum Hito Hito no mi ile ilgili.

Bende çok fazla saçma soru düşünüp dururum.

Hayatta saçmalamaktan hiçbir zaman korkmayacaksın ki hayatın tadına varabilesin.Herkesin mantıklı olduğu bir dünyanın hiçbir eğlencesi olmaz ki.
 
O zaman da bunca sene boyunca wano nün yaşadığı bütün zorlukları gördü ve hiç bir şey yapmadı.
Oden hic yaşlanmamış toki tam olarak hangi zamana gönderdi bu adamı belli değil olanlardan haberi olmayabilir belki tam savaş günü ortaya cıktı.
Neyse oda acıklamadan öğrenmek mümkü olmicak
 
Şu seride hala birilerinin ölmemesine şaşırıyorsanız 1000 bölümü boşa okudunuz bence, Oda'nın en büyük fetişi bu nasıl olsa.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık