Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1007 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saçma sapan sorularda bugün.

Bende hep şunu merak etmişimdir:

Acaba Hito Hito no mi meyvesini Chopper yerine bir insan yeseydi o insan nasıl bir yetenek kazanırdı?Veya o insanda nasıl bir değişim olurdu?
Eğer meyve tekrar ortaya çıkabiliyorsa (ki muhtemelen zaman akışı içinde brook çoktan ölmüştü zaten) Oden Wano dönüşü öncesi meyveyi yediyse tekrar hayata dönmüş olabilirdi.

Bu nasıl genç olduğu açıklamaz tabi. Gösterilen meyvelerin eski ve yeni kullanıcıları bu arc ve yakın arclarda gösterildi, belki olabilir diye içimden geçirdim ama haklısın saçmaydı. Brook meyvenin diğer yeteneklerini kullanabiliyor.

Meyve güçlerinde garip kısıtlamaların ve yeteneklerin olması bir anlığına acaba olabilir mi diye düşündürttü.
 
Birisi ölünce onun hakisini hissedemezler. Kaido odenin öldüğünü düşündü. Çünkü Odeni geleceğe gönderdiler yok oldu. O da hakisini hissedemeyince öldü diye düşündü.
 
Aslında o formunu daha uzun süre kullanıyor olması gerekmiyor mu? Time Skip öncesinde bile daha uzun sürmüştü. Balıkadam Adasında 3 dakika bu gücü kontrol edebildiğini söyledi. 3 dakika sonunda kontrolden çıkabilir mi demek istedi acaba? Konuyu tam açmamış olduğu için sadece. Bu formunu 3 dakika kontrol edebildiğini biliyoruz.
evet bilincli şekilde 3 dakika sanırım
 
Oda gibi bölüm isimlerine takık bir manyağın, Oden gibi bir karakteri ölümden döndürdüğü bölüme "Rakun/Geyik" adını vermesi bana pek mümkün görünmüyor. Muhtemelen çizim bu Oden.
 
Oda'nın Chopper 4 tane gümbürtü topu birden atarsa yüzü gözü yamulur yan etki gösterir gibi trol bir cevabı var.
Chopper'ın power-up'ı bu şekilde olabilir. Bir kaç tane birden atar. Yan etkisi olur vs.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık