Biz seride biraz daha ölüm olsun diyoruz adam ölüleri de diriltiyor. Bakalım gerçek Oden mi
Biz seride biraz daha ölüm olsun diyoruz adam ölüleri de diriltiyor. Bakalım gerçek Oden mi
Ben Vegapunk'ın klonu olduğunu düşünüyorum.Biz seride biraz daha ölüm olsun diyoruz adam ölüleri de diriltiyor. Bakalım gerçek Oden mi
Birbirlerini tanıdığını düşünmüyorum.Oden yaşıyorsa mihawk bunu öğrendiği an kendine harakiri yapar.
Bence güzel.Çok çöp bir form bana göre :/
Ts sonrası hiç kullanmadı.Bu formu en son nerede kullandığı bile hatılamıyorum.
Tanışmamak için harakiri yapacak zaten.Birbirlerini tanıdığını düşünmüyorum.
Bunu güçlü bacak versiyonuyla harmanlayıp karateci modunu ortaya çıkarmış muhtemelen.Chopper şu formu kullansın artık.
Aman diyim kim olduğunu bilirsin sen görmesin bu dediklerimiziTanışmamak için harakiri yapacak zaten.
Kaido yaran adam, mihawk'ı tek kılıçla yener.
Kung fu formu çok güçlü gelmedi bana. Ts öncesi attığım formda manyak gibi bir şeydi.Bunu güçlü bacak versiyonuyla harmanlayıp karateci modunu ortaya çıkarmış muhtemelen.
O beni göremiyor zaten. ?Aman diyim kim olduğunu bilirsin sen görmesin bu dediklerimizi
Ben de engellrnmisim hazretlerindenKung fu formu çok güçlü gelmedi bana. Ts öncesi attığım formda manyak gibi bir şeydi.
O beni göremiyor zaten. ?
Adam zorocu tayfa harici herkesi engellediği için zoro'yu amiral seviyesi sanıyor.Ben de engellrnmisim hazretlerinden