Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1007 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu üstteki panelde eğer çeviride bir hata yoksa Oden " Toki, Momonosuke, Hiyori, İlk giden ben oldum." diyor. Yani ölümüyle alakalı bir şey söylemiyor.



Bu üstteki panelde Oden; " Eğer ben ölürsem gücünü kullanmanı istiyorum." diyor. Toki de "öleceğini kim söyledi" diyor. Son cümlesinde Toki; "20 yıl sonrasına bak Oden." diyor. Sanki Oden, Toki'nin gücünü kullanması halinde ölümden dönüp geleceğe gideceğini biliyor muydu acaba?

Toki'nin tek bir seferlik de olsa geçmişten birini geleceğe gönderme durumu olabilir mi? Çünkü zamanda geriye gidilmez ama ileri gidilebilir diyordu.

Son mangadaysa hepiniz yaşlanmışsınız diyor. Bu durumda ölümünden önceki zamandan Odeni bu zamana göndermiş olma ihtimali var. Yani karşımızda genç Oden olabilir tabi Toki'nin gücüyle ne kadar sonrasına göndermiş olabileceğini bilmiyoruz. Belki idamdan 1 hafta sonrasına göndermiştir, belki bir ay, belki bir yıl, beş yıl, on yıl, yirmi yıl neyse bu süreçte nerede ne yapıyordu bir de bunu anlatması gerekecek.
 
Bölüm aslında dolu bir bölüm oldu benim için.

-Chopper 1.320.000 lik 2. komutana iyi bir vuruş yaptı ki elinin ne kadar ağır olduğunu hepimiz biliyoruz.Eliyle BM nin kılıcını dururdu her nekadar kısa sürelide olsa, Görevini yerine getirdi.Dusmani lehine çevirdi.Katkisini yaptı.

-Apo her an taraf değiştirebilir.Drake hala izleyici konumda.Tayfanin gücünü ve kişiliğini kendi gözleriyle görmeye devam etsin.

-CPO durup dururken Momonun meyvesi hakkında bilgi verdi demekki öğrenmeleri uzun sürmeyecek ? İşin ilginci Kaido incelenerek vegepunk tarafından yapılmış meyveyi Momo yedi tesadüf de olsa.Bunu başkasının eline geçmesi yada meyveyi yapmanın başarısız olduğunu düşünmek istemeleri ikinci bir Kaido benzeri adam olmasının istemeleri mi acaba ?

-Keşke şöyle Bir durum olsa ; yapayda olsa Meyveyi yiyen kişi(Momo) asıl meyveyi yiyen kişinin (Kaido) yanında olunca Meyveyi kullanamasi yada diğerinin iptal olması nasıl olurdu acaba.İsler baya ilginçlesirdi doğrusu.

-Kinlar ne çabuk toparlandılar yahu ve kim iyileştirdi.Cevap tabiki TOKİ.Yine Odeni de oraya getiren kişi kendisi gibi duruyor ama nedense ortada yok bu kendini feda etti anlamina mi geliyor yoksa güvenli olmak için savasin bitme sonrasına mi isinladi kendini kimbilir

-Komutanlar hala Kata nin çok gerisinde...Kan gövdeyi götürsün artık.
 
Oden'in bir şekilde dönmüş olmasına karşı bir garez mi var bana mı öyle geliyor :/
Reddit'te de burada da birçok yorum okudum, esas problem 2 kısma indirgenebilir:

1. Oden gelirse seri kan kaybeder. Çünkü bazı manga tecrübeleri bu yönde iyi olmadı. Bir de Oda ben karakterleri geri döndürmem dedi; herhalde ölümü açık şekilde gösterilenleri.
2. Eğer Oden gerçek değilse, bunu biraz talihsiz bir zamanda yaptı. Eğer bölümün ilk sayfasında olsaydı, o zaman sahte derdik. Şimdi bir heyecan yarattı ve bu heyecan boşa çıkarsa da Oda çiğ bir duruş sergilemiş olacak. Sahte Oden ya da başka bir şey gelse de sorun değil, ancak sen bunu aradan önce, son sayfada yaparsan ve boşa hype kasmışsan biraz boş bir seçim olur. Unutulmamalı ki Oda denilen adam, seriye aşk meşk işleri koymadan buralara geldi. Buna ihtiyacı yok.
Ekstra bir grup: Çok açık bir şekilde Devon, Kanjuro ya da şu bu diyenler için bir problem teşkil etmeyecek gibi duruyor.

Ha hikâyeyle ilgilenen biri olarak şunu söyleyebilirim. Oda kendi kendine bir savaş ilan etmiş olabilir. Böyle bir duruma kendisini getirip sonra çok iyi bir şekilde çıkabilirse (Oden'in gerçek çıkma ihtimali) o zaman da seri kuvvet kazanır. Eğer bunu yapamayacaksa, her durum benim gibi sarsılmaz fanlar için bile sorun olabilir. Serinin daha büyük olaylarını duyana kadar seriye olan tutkum biraz azalır, belki "aa bu hafta one piece vardı la" durumuna gelebilirim ve Oden s.çışını unutana dek One Piece'e daha nötr bakarım. Naruto olayı öyle bir duruma sokmuştu ki 2-2.5 sene (bitene kadar) okumamıştım. Bittiğinde de öyle ağzımda güzel bir tat kalmadı.

Ha, Oda şunu yapabilir. Eğer ki Oden'de sıçarsa ve sanılandan daha büyük olursa bu, o zaman şu olur: çek bir kart: Shanks, Dragon ver gitsin. Amiral getir adaya, Vegapunk Luffy'nin annesi çıksın... Bu tartışmalar unutulur. One Piece bu noktada henüz hiçbir şeyini açığa vurmamış bir seri olabilir.

Bakalım, Oda bey 1007 ile çok büyük bir işe kalkıştı.
 
Eğer o kişi gerçek Odense okuyucu olarak zaten hali hazırda zor ölüm olan bir seriden iyice umudumu kaybedeceğim. Lakin diğer yandan Odenin gelmiş olması Wano kilidini ciddi anlamda çözecektir. En azından çatıya çıkarsa 2 yonkou'yu aynı anda indirecek güce ulaşmış olur Mugiwara tarafı. Böylelikle kimse "Nasıl olur abi?" moduna girmeyecektir. En azından bu 2 yonkou indirme olayına en sert gözle bakan beni bile Oden yardımı almaları ziyadesiyle tatmin eder.

Sözün kısası: Ben o kişinin gerçek Oden olduğunu düşünmüyorum. Yani 20 yıl öncesinden efsane olarak gördüğümüz bir karakteri kendi elleriyle günümüze gönderip efsaneliğine leke süreceğini sanmıyorum mangakanın. Lakin ne olur ne olmaz eğer o kişi gerçek Oden çıkarsa, Mugiwara tayfası Raftel'e ayak basana kadar Roger'ın Raftel'de bir taşın üstünde sıradaki korsanlar kralını beklediğini düşüneceğim. Madem bu anasını sattımın evreninde zamanlar kırılıyor, Vegapunk abimiz Roger'ın hastalığına da bi' güzellik yapmıştır herhalde Garp aracılığıyla. Böyle Oden senaryosuna böyle Roger senaryosu yakışır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık