selam arkadaşlar oden mi gördüm ben ...! bir taraflarıma ağru girdi. töbe töbe neden oden geldi şimdi? aga kafamdan dumanlar çıkıyor. sinir bozucu ne zaman çıkacak bölüm
Minareyi çalan kılıfını hazırlar. Bakalım ne yumurtlayacak Oda efendi ama şu an düşündükçe tüylerimi diken diken yapan saçmalıklar silsilesi beni mahvediyor. Oda'nın Oden'in altından kalkabileceğini hiç sanmıyorum.Ne kadar sevsem de, ben de istemiyorum seriye dönmesini.
Ölen adam ölmüştür kardeşim ne hortlatıp duruyorsunuz.
Durum Oden geldiğinde karmaşıklaşır, ancak değindiğin gibi Oden'in gelmesi bazı sorunları da çözer. (Toki'nin kocasını niye göndermediği sorunu gibi.) Güzel temas.Zaten bir seyler yanlıştı.Oden Toki ile son vedasında Toki istese Oden i geleceğe gönderebilirdi. Neden göndermedi diye kızdğımı iyi hatırlıyorum.Oden öldü.Şuan ki gerceklik yani gelecek bunun üzerine kurulu.Oden in aniden gelişi ve yaşlanmamış oluşu hatta gecen hafta Toki yi gölge de olsa görmemiz herseyi acıklıyor.
Toki kızıl kınların yaralı halde olduğunu görünce herseyi kaybettiğini düşündü sanrım.Muhtemelen yasak tekniği (aynı Law ın ölümsüzlük ameliyatı gibi) kullanarak Oden i geri getirdi.Ancak Kaido çok güçlendi.Şu an ki Oden i bile ezip gececek seviyede.
Oden in gelişi hikayeye ters olsa da iyilerin tarafında Luffy den baska Yonkouları zorlayacak kimsenin olmamasını düşününce gelişi iyi oldu diyebiliriz. Renk katar en azından.
Hayallerde yaşıyor bazı arkadaşlarKaido iner. Haki emcükleyen muşta bile kullanmayan Luffy'ye sorar Oden: "Bu nasıl oldu Luffy-sama?"
Bence de esirgemez. Kaido'yu keser, sonra geri verir.Merak etmeyin oden damadından bir kılıci esirgicek bi adam değil. ?
Bu da baya mantıklı hem 9kının mezarlarının neden olduğunu açıklamış olur.başka bir teori:
tokinin gücü geleceğe gönderirken aslında birer kopyasını gönderiyor olabilir.
yani biri geçmişte, biri gelecekte olmak üzere iki kişi oluyor olabilir. böylece geçmiştekiler gerçekten ölmüş olabilir.
Dediğine açık kapı bırakacak şekilde gelecege gönderilmiş kişilerden en az birini görmemiz gerek.başka bir teori:
tokinin gücü geleceğe gönderirken aslında birer kopyasını gönderiyor olabilir.
yani biri geçmişte, biri gelecekte olmak üzere iki kişi oluyor olabilir. böylece geçmiştekiler gerçekten ölmüş olabilir.