Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1007 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
inş kınların iradesinden dolayı odeni görmüşlerdir ve gerçek falan degıldır. bu ne ya, valla serinin civisi cıktı. son 2 bolumdur fıyaskolara bak. hyogoroya ölcek diye bir bölüm ayırıp ertesi bölüm kurtar, git odeni geri getir...
 
Zaten bir seyler yanlıştı.Oden Toki ile son vedasında Toki istese Oden i geleceğe gönderebilirdi. Neden göndermedi diye kızdğımı iyi hatırlıyorum.Oden öldü.Şuan ki gerceklik yani gelecek bunun üzerine kurulu.Oden in aniden gelişi ve yaşlanmamış oluşu hatta gecen hafta Toki yi gölge de olsa görmemiz herseyi acıklıyor.

Toki kızıl kınların yaralı halde olduğunu görünce herseyi kaybettiğini düşündü sanrım.Muhtemelen yasak tekniği (aynı Law ın ölümsüzlük ameliyatı gibi) kullanarak Oden i geri getirdi.Ancak Kaido çok güçlendi.Şu an ki Oden i bile ezip gececek seviyede.

Oden in gelişi hikayeye ters olsa da iyilerin tarafında Luffy den baska Yonkouları zorlayacak kimsenin olmamasını düşününce gelişi iyi oldu diyebiliriz. Renk katar en azından.
 
Son düzenleme:
One piece te yok artık diyeceğimiz çok şeyler gördük.Bunun en iyi örneği Dresrosa da Sugar in yeteneği idi.Dokundugu kişiyi oyuncağa çevirmekle kalmıyor onu bilen herkesin unutmasini sagliyordu.inanilmaz bir yetenek.

Odenin geri dönmesi benide şaşırttı ama bir şekilde elimizde geri dönmesini sağlayacak hemde yaşlanmadan sapasağlam Toki nin meyvesinin yeteneği var.Oda bir şekilde iyi uyarliyacaktir hikayeyi tahmince.Toki bosuna "20 yıl sonrasına bak Oden" demedi ona bıraktıgi notu okuyunca.

Tahminimce Oden evet kazanın içinde yandı ve öldürüldü o kesin.Baskasinin orada okadar dayanmasına imkan yok.Fakat burada büyük ihtimalle Tokinin gücü devreye giriyor. Meyvesinin yeteneğine gelince Avengers İnfinitiwar daki Vision, thanos güç taşını almasin diye Scarlett e yok ettirmişti ama kendiside ölmüştü Fakat thanos zaman taşını kullanarak onu geri getirmişti lokal olarak.Ayni olay olmuş olabilir.

Fakat ne olduysa Kinlari yanında gizli silüeti ağlarken gördüğümüzde olmuştur.Kinlari yenilmiş şekilde gören Toki gücünü farklı bir şekilde kullanmış olabilir.Cunku ozaman odada kinlar dışında bir tek Toki bulunuyordu.
 
Odeni geri getirmenin bedeli olucakmi gorecegiz TOKİ için ama Odeni görmek beni gerçekten memnun etti.Zoro yu damadım der artık.??
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık