Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1007 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle bir sahne bekliyorum chopper önce hastaları iyileştirir bu sırada yere düşüp bayılır ve apoo ile adamlarının hedefi olur bunu gören hyogo ile x drake karşılık verir
 
Yapacak bir şey yok bir süre böyle gidecek. Çatıya gelene kadar önce yan dövüşlerle uğraşacağız.
 
O imparator hibrit bile açmadı adamlara ? Ayrıca tek saldırıda cortu çekecek olsalar şu savaş hiç olmazdı zaten olay senin bu adamları görüşünle alakalı.Buna plot armor diyorsan gözlükten daha beter dertlerin vardır :D
Hımmm iyi ki ''şu ana kadar gördüğümüz saldırı'' demişim de ''imparatorun var olan en güçlü saldırısı'' dememişim. Yoksa iş nerelere varırdı kim bilir. Ki hibrit açmamış haliyle bile bu adamlara devasa fark atan imparator var ortada.

İkincisi, tek saldırıda cortu çektiler zaten. Olayın benim görüşümle alakası yok zaten. En iyisi zorlasan YC3 yapacak adamlar ile imparator arasındaki farkı anlatmaya gerek yok herhalde ayrıca.

Bu kadar şeye rağmen adamlar Kaido tarafından tekleniyor ve taş çatlasa 1-2 saate ayağa kalkıyor. Bu da 9 Kın'ın hepsinde var olan bir iyileşme özelliği herhalde.
 
Ace ölümü epik değildi ama wb epik bir ölüm sahnesiydi yada yasunun idamı epik bir sahneydi.Ace pisi pisine kendini öldürttü.Bunun kitleyle alakası yok.Sevsemde ölmesine üzülsemde hatta akainuya nefret etmeme sebep bile olsa aptalca kendini öldürttüğü gerçeğini değiştirmiyor.Tıpkı hyo amca gibi.Adamlar zaten ilaç için uğraş veriyor sık dişini dayan beni öldürün demek boş ve saçma geliyor epikliği kalmıyor.
Adam diyor ki ilaç bitmeden tamamen iblise dönüşürsem burada beni durdurabilecek adam yok. Kendi safımıza zararım daha büyük olur. İblise dönüştükten sonra içirebilecekler mi bakalım ilacı. Zaten son ana kadar da bekliyor. Artık ramak kala diyor, ilaç yetişmeyecek bu riske giremeyiz beni öldürün diye.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık