Ben Oden dönerse de beğenirim ama bu da bomba olur. xdWG'de gördüm:
Beyin fırtınası yapmak yerine Oda'ya sallamak çok saçma. Ben spoileri gördüm göreli en az on tane farklı senaryo yazdım konuyla ilgili.12 senedir sitedeyim bu olaylar hep böyle cereyan ediyor reis
ya hemen paylaşmasana kardeşim ya azcık eğleneydik beWG'de gördüm:
Oden olduğunu hiç sanmıyorum ben de ninja tekniği falandır belki ama daha fazla panel kaplaması bile benim için sıkıntı. Seriye değer kaybettiren bir karakter resmen.Daha neyin ne olduğu belli değilken Oda'ya neden sallamaya başladınız ki? Gördüğümüz kişinin kesin olarak Oden olup olmadığı bile belli değilken, neden gerçekmiş gibi küfür ediliyor? Oda'ya haksızlık ediyorsunuz bence.
Enmayı görünce Kaidonun paçadan akıyor zaten, gerek yok o gereksizeyani adam daha ölmemiş işte :T biraz burda takılsın öleceği zamana geri dönecektir yani, koskoca wanoda kaidouyu bi kere daha altına yaptırmadan gitmesin
Adam arada vereceği sayının son sayfasında bunu çizmiş, çizdiği karakter gerçekten Oden ise ayrı sövülür eğer Oden değilse iki kere ayrı sövülür xD1 hafta ara verirken Oda böyle bi trollük yapıyorsa asıl buna sövülür. “Sövmeyin belki Oden değildir” ne yav. Bu daha da ayıp olur.
BB gelirse benim teori tutmuş oluyor. Şuan en mantıklı seçenek Caterina Devon diye düşünüyorum. 2 tane Yonko'yu bizimkiler indiremezdi zaten.Beyin fırtınası yapmak yerine Oda'ya sallamak çok saçma. Ben spoileri gördüm göreli en az on tane farklı senaryo yazdım konuyla ilgili.
WG'de gördüm:
Geliyor iki gözümün çiçeği.WG'de gördüm: