Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1007 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bir ben mi gerçek olmadığından bu kadar eminim ya ? Gayet bariz değil mi ? Silüet Toki olsa o da görünürdü. Bence Odadaki kişinin ilizyonu başka bir şey değil.
 
odanın manipulasyonlarına gelmeyin. kaos çıkartıp 2 hafta milleti dellendirecek sonra "ceee nasıl da yedirdim ama meselayı" diyerekten saçma sapan bir şey çıkartacak altından. bu dolduruşlara gelmeyin. soda'nın sizi şişirmesine izin vermeyin, rahat olun.
 
İlk önce insanın aklına kınlar özlemini çektikleri için hayal görüyorlar geliyor ama Smoker'ın teorisi mantıklı kılıçlar farklı karşılarında hayal yok bu bir insan bir meyve gücüyle Oden'ın kılığına girip oraya gelse birisi neden böyle bir şey yapılsın ne gerek var ki.Mangaka okuyucuyu bu şekilde trolleyecekse çok sıkıntı verir zaten takip etmekte şahsen zorlanırım artık seriiyi.Geriye Oden'ın eşinin gücüyle zamanda yolculuk yapıp tam bu ana ışınlanması kalıyor neden tam bu an onca yıl wano sıkıntı çekerken kızları sarhoş masalarına meze olurken neden gelemedi tam bu ana ışınlandı o var.Karşılarındaki gerçek Oden çıkarsa oraya geliş şekli saçma bile olsa hoşuma gider mi Oden'ın gelmesi saçma bile olsa hoşuma gider itiraf ediyorum.Ama çorba olur seri bu olay olursa o ayrı mesele. Heran bir yerden Roger'da çıkar Joyboy'da çıkar hikaye akışında ağır deformasyon olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık