Ben yemem ama yiyen çokHayır luffy kendini bitiridi ama kaido hala dimdik ayakta bm de cizik yok ama luffy>marco yersen.![]()

Luffy her hakisi bittiğinde kucaklanacaksa şans veririm ama gayet objektifimdir bilirsin

Ben yemem ama yiyen çokHayır luffy kendini bitiridi ama kaido hala dimdik ayakta bm de cizik yok ama luffy>marco yersen.![]()
Bu kısımla alakalı herhangi bir yorum yapmadım ben. Kullanıcı adına falan da bakmadım. Hatta olayın başında seninle alakalı bir durum falan yoktu. Ben ''Marco ve Luffy'' kıyaslaması yaptıktan sonra gelip bana ''kucak'' muhabbeti yapınca ben sana ilk kez yazmaya başladım. Dolayısıyla sen nasıl yazdıysan ben de aynı düzeyde yazdım. Şu yazdıklarının konumuzla alakası yok yani.Öncelikle İsmimin enma olması ve Zoro fanı olmam luffyden nefret ettiğim anlamına gelmez ki.
Bunun yanında zoro fanı olmamın sebebi luffynin anakarekter olması ve bu sebeple er yada geç herkesi geride bırakacağıdır. Bunun için time skipten beri zoro fanıyım.
Burası da çok anlamsız keza. Konu Luffy olunca meyvesi beleş falan diyen adamın, Zoro'nun 6 tane dereceli kılıç kullanmasını ''Yok efendim o süpernova, yok efendim o en iyi kılıç ustası olacak adam, yok efendim onun adı Zoro ona her şey mübah'' gibi anlamsız şeylerle hemencecik normalleştirmesi de ne yaman bir çelişkidir anlatamam. Zoro'nun olaylarını kendince anlamlı hale getirdiğin yolu Luffy üzerinde de kullansaydın bu çelişkiye düşmezdin mesela.Ayrıca evet millet ömrü hayatı boyunca görmedi belki okadar dereceli kılıç ancak Zoro millet değil. Bir supernova ve birgün dünyanın en iyi kılıç ustası olacak adam daha azı beklenemezdi.
Luffy'yi geç, Enzo bile 4 bölüm sonra Marco'yu dövecek seviyeye gelir. Artık güçlenme olayı 2. planda kaldı, zirveye oynuyonlar. 2 tane Yonko ile mücadeler ediyolar Marco diyon.Marco Luffyi gömer.Kimse boş hülyalar içine girmesin.
İzninle Marco'nun Wano'ya geldiği bölümden itibaren yeniden okuyorum mangayı reis. Acilen Marco babanın imparatorları süründürdüğü sayfaları okumam lazım. Hızlı hızlı bakarken o panelleri gözden kaçırmışım galiba. :SHayır luffy kendini bitiridi ama kaido hala dimdik ayakta bm de cizik yok ama luffy>marco yersen.![]()
Marco iki dakka da hastanelik etmiş Komutanları.İzninle Marco'nun Wano'ya geldiği bölümden itibaren yeniden okuyorum mangayı reis. Acilen Marco babanın imparatorları süründürdüğü sayfaları okumam lazım. Hızlı hızlı okurken o panelleri gözden kaçırmışım galiba. :S
İlk kısımda zoro fanlarına gonderme yaptığın için bana hitaben yazdığını düşündüm. Sen kılıca bu kadar atıf yapıldı dediğin icin meyveye bedava diyorum yoksa bir problemim yok. Meyve ve luffy ile.yinede bu gerçekleri değiştirmez.Dostum çok anlamszı konuşuyorsun kusura bakma.
Bu kısımla alakalı herhangi bir yorum yapmadım ben. Kullanıcı adına falan da bakmadım. Hatta olayın başında seninle alakalı bir durum falan yoktu. Ben ''Marco ve Luffy'' kıyaslaması yaptıktan sonra gelip bana ''kucak'' muhabbeti yapınca ben sana ilk kez yazmaya başladım. Dolayısıyla sen nasıl yazdıysan ben de aynı düzeyde yazdım. Şu yazdıklarının konumuzla alakası yok yani.
Burası da çok anlamsız keza. Konu Luffy olunca meyvesi beleş falan diyen adamın, Zoro'nun 6 tane dereceli kılıç kullanmasını ''Yok efendim o süpernova, yok efendim o en iyi kılıç ustası olacak adam, yok efendim onun adı Zoro ona her şey mübah'' gibi anlamsız şeylerle hemencecik normalleştirmesi de ne yaman bir çelişkidir anlatamam. Zoro'nun olaylarını kendince anlamlı hale getirdiğin yolu Luffy üzerinde de kullansaydın bu çelişkiye düşmezdin mesela.
Dur daha gelmedim o bölümlere :dMarco iki dakka da hastanelik etmiş Komutanları.![]()