Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1006 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorun şu.Luffy'nin adamların dayanıklılıklarıyla çok vakit kaybetmesine gerek yok.Marco'nun aksine adamların iç organlarına saldırabiliyor.Boundman halindeyken denk getirdiği ileri silahlanmalı atakların etkileri çok büyük olur.Alev topu tanklamaktan farklı bir şey bu.Luffy udondaki eğitim öncesi bile Queen'i çok sallamayan bir adam.Ciddi dövüşeceği herkes için güçlü muhabbeti yapan çocuk Queen'i bile tehdit görmedi silahlanma p.upu öncesi.Luffy thunder baguayı tam olarak yemedi sıyrıldı zaten de direk kafa attığı bir ısı nefesi atağı var sonuçta.Luffy 10 dakikada Queen+King'i paket eder demiyorum bu arada yanlış anlaşılmasın.
10 dakikada paket eder anlamında anladım ben kb. Öncelikle.Tabiki farkındayım. Zaten bana kalırsa queen sadece fiziksel güçten ibaret ama. Adam sayborg çıktım ne olursa olsun bir dinozor derisine sahip bunun yanında altının metal olduğunu varsayarak epey tank bir karekter. Bir taraftada hem uçabilen hemde kılıç saldırıları yapan biri var . Evet ryou içerden darbe vuruyor ama her vurduğu darbe Organ patlatamaz. Sonuçta ne olursa olsun ryou dan önce bir haki kavramı vardı. Bu haki darbeyi epey azaltır. Zaten azaltamaz ise ryou bilmeyen hiçbir iş yapamaz seride. Ryou kesinlikle iyi ama sertleşme hakiside önemli. Ve queen ve kingin az çok iyi bir seviyede olduğunu düşünüyorum. İyiden kastım zoro civarı olabilir. Bunun için yazdım.
 
Bunları diyen adamın sevdiği karakterin güçlenmesine bakalım:

Seri başı: Kendim çalışıp güçleneceğim.

1006'ncı bölüm itibariyle: Milletin ömrü hayatında 1 tanesine bile sahip olamadığı dereceli kılıçlardan 6 tanesini kullanmış.

Ulan bari laf atacaksan doğru düzgün yap. Tövbe est.
Öncelikle İsmimin enma olması ve Zoro fanı olmam luffyden nefret ettiğim anlamına gelmez ki.
Bunun yanında zoro fanı olmamın sebebi luffynin anakarekter olması ve bu sebeple er yada geç herkesi geride bırakacağıdır. Bunun için time skipten beri zoro fanıyım.

Ayrıca evet millet ömrü hayatı boyunca görmedi belki okadar dereceli kılıç ancak Zoro millet değil. Bir supernova ve birgün dünyanın en iyi kılıç ustası olacak adam . Bundan daha azı beklenemezdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık