Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1006: Onurlu Savaşçı Çiçek Hyogoro

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    226
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben niyeyse Queeni acayip sevdim.

Çok kafa karakter. Güçlü de. İnşallah güzel bir dövüş çizer Marko ile aralarında.
 
Önceki bölümleri tekrar okuyunca Eğer big Mom ölürse tayfanın adı Perospero korsanları olacak diyor Perospero fakat aralarından Daifaku Katakuri en güçlümüz güçlü olmak daha önemli o başa geçmeli diyor. Acaba bu yaşanır mı çünkü herşey çok müsait. Sadece Perospero ve Big Mom adada.Katakuri Wanoya gelmedi bile. İkisininde düşmesi halinde sadece Katakuriye kalacak meydan. :D

Ben Big Mom düşecek ama Big Mom korsanları bir şekilde akıbetini koruyacak gibi hissediyorum. Katakuri'ninde bence misyonu daha tamamlanmadı seri için. O yüzden bana bu durum biraz mantıklı geliyor nedense.
 
Ace senaryo gereği öldürüldü diye bence fazla küçümseniyor . BB savaşında van augor onun gücü bizi aşar bu işi kaptana bırakalım gibi birşey demişti yanlış hatırlamıyorsam. Ki 3-4 kişilerdi o zaman. Hani bence sabodan hep 0.1 tık öndeydi şuan yaşasaydı sabo gücünde olurdu en az bence.ki saboda amirale kapışan, yonko komutanıyla fareymiş gibi oynayan biri.
Jesus Burgess, Snack ve Perosperoyu bile alamaz. Ace küçümsenmiyor aksine bir tık abartılıyor ben sağ kol seviyesinde, sol kol seviyesinden görenler gördüm ama adamın bu seviyelerde olduğunu gösteren en ufak bir ibare bile yok. Ace'in potansiyeli net Sabodan üstte yaşasa ondan güçlü olurdu ayrıca fakat öldüğü durumu konuşuyorsak. Jimbei dengi işte fazlası değil. Yk3, yk4 falan ederi. Jack, Who's Who, Cracker, Perospero ve Vista ile kafa kafaya gider işte ama fazlası değil. Ben şu üstte saydığım adamlardan Acei zayıf gören çok adam görmedim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık