Daha fazla sövüldü la görmedin mi?Momonosuke Yamato’nun sırtındaymış. Çocuğa bir ağız dolusu hakaret edenler utanmıştır umarım...
Ne zaman açılsın?@Smoker öngörüş konusu ne zaman açılır? :/
Şimdi :/Ne zaman açılsın?
Jesus Burgess, Snack ve Perosperoyu bile alamaz. Ace küçümsenmiyor aksine bir tık abartılıyor ben sağ kol seviyesinde, sol kol seviyesinden görenler gördüm ama adamın bu seviyelerde olduğunu gösteren en ufak bir ibare bile yok. Ace'in potansiyeli net Sabodan üstte yaşasa ondan güçlü olurdu ayrıca fakat öldüğü durumu konuşuyorsak. Jimbei dengi işte fazlası değil. Yk3, yk4 falan ederi. Jack, Who's Who, Cracker, Perospero ve Vista ile kafa kafaya gider işte ama fazlası değil. Ben şu üstte saydığım adamlardan Acei zayıf gören çok adam görmedim.Ace senaryo gereği öldürüldü diye bence fazla küçümseniyor . BB savaşında van augor onun gücü bizi aşar bu işi kaptana bırakalım gibi birşey demişti yanlış hatırlamıyorsam. Ki 3-4 kişilerdi o zaman. Hani bence sabodan hep 0.1 tık öndeydi şuan yaşasaydı sabo gücünde olurdu en az bence.ki saboda amirale kapışan, yonko komutanıyla fareymiş gibi oynayan biri.
birincisi mako kim lan sen yanlış yere yazdın benceDoğru marko korsanları iki tümen komutanını oyaji ve aceyi kaybedemeseydi 0 savaşı da kazanırlar di zaten gold rogerin tek rakibi olması boşa değil makonun