Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1005 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Robin'e yardım çığlığı attığı paneli görmek için sabırsızlanıyorum. Onun dışında sıkıcı bir bölümmüş gibime geliyor.

"Sana güveniyorum" klişesi de oturmamış açıkçası. Dayak yiyip yardım istiyor ne var bunda yani ? :D

Şu siluetleri de göstermedin ya Oda alacağın olsun. Beklemeye değmeyecek 10. kişiyi göstermedin diye herkes meraktan tırnaklarını yemiyor.
Hatta sıkıcı buluyor. Bunu ne zaman anlayacak bu adam anlamadım gitti
 
Zor zamanlarda Sanji'nin yanında yer almamakla eleştirilen ben bile burada Sanji'yi destekliyorum. Lan yeri geldi mi Zoro fanı biri gelip bana "Merak etme Sanji de şovunu yapacak." diye teselli veriyor.

Ben bile Sanji'yi destekliyorum bu durumda. Robin'in meyve gücünden haberiniz var mı sizin? Sanji bir kadına karşılık vermiyor düşmanı olsa bile. Kendi tayfasındaki kadını tuzağa mı çekecek? Siz aklınızı peynir ekmekle mi yediniz?
 
Sanji ilk yakalandığı zaman buradan gitmesi gerektiğini söylüyor. Başka yerde ihtiyaçları olabilir bana diyor.

Sonraki bölüm yine aynı şekilde durmadan bir acele olma durumu var.


Sanji Robin'e güveniyor onu küçümsememelisiniz diyor. Onların söylediği şeyleri yapamayacağını zaten kendisi de biliyor.


Sonrasında da olayın gidişatı Kin'emonlara kayıyor. Sanji bu çöplerin Robin'i alamayacağını biliyor ve acelesi olduğundan dolayı onu buraya çağırıp halledeceğine güveniyor. Kaldı ki Robin de güvendiği için teşekkür edip öncesinde tokatlıyor Maria'yı yani burada tuzak, ihanet nerede var hacı? Adam spo'da zaten belirtmiş tuzağa düşürüldüğünü zor durumda olduğunu? Robin oraya gelirken nasıl tuzağa düşürülecek?



Forum mantığını bilmeyen insanlar gelip burada konuşuyor :D Enerjimi tüketmeye değmezsin :d
aa neydi ki acaba forumun mantığı, insanların birbirleri ile saygılı bir şekilde tartışması olmasın ? Birilerine ders veren bir tip ile tartışabileceğin bir şey olmayınca burası da forum olmaktan çıkıyor işte ne yapalım. Hayali bir karaktere çok bağlanmadan biraz daha olgunlaştığında bu tür forumlarda tartışırsın artık. Amacın tartışmak değil terbiye etmekti, terbiye edilen olmadık çok şükür.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık