Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1005 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido'nun aslında içten içe çok hassas ve kırılgan birisi olduğuna kanaat getirdim.
Zamanında yarı çıplak bir hırbo göğsüne iki çizik attı diye 20 sene adını ağzından düşürmüyor, her gece onun hakkında rüyalar görüyor yetmiyor onun gibi bir yiğit bulmak için adamın memleketine kuruluyor bekliyor.
Merhametli ve insan hayatına değer veren birisi aynı zamanda bu Kaido, dövdüğü adamları asla öldürmüyor adamı olmalarını istiyor ama siz sordunuz mu neden adamı yapmak istiyor diye hiç bu meczuba. Adamı yaptıklarını kendisi bizzat eğitip o zamanında karşılaştığı yiğidin hamurundan mı bu kişiler görmek istiyor sadece.
Yirmi sene önce kızını yanından hiç bir zaman ayırmayan öyle ki kendisine çizik atan adamın cenazesinde bile ön saflarda kızıyla beraber durmuş adamın psikolojisi öyle bir bozulmuş ki kızının kollarına kelepçe vurarcak hale gelmiş.
Yani demem o ki Yamato'nun düştüğü delalete düşüp Kaido'ya kızmayın arkadaşlar, kendisi yalnızca aynı garibim Orochi gibi Kozukilerin kurbanlarından birisi sadece.
Ama her zaman animelerde olduğu gibi SADECE ana karakterin düşmanı olduğu için gariplerin başı ezilecek, sorunları görmezden gelinecek hatta kendi kanları tarafından bıçaklanacaklar (WCI arcında BigMom'ın başına geldiği gibi) ama ben biliyorum ki bu devran elbet döner...
 
Kaido ağlıyor, evet, çünkü çok pişman.Yaptığı adiliğin farkında ve muhtemelen bu yüzden ölmek istiyor. Ben bile bıktım ya, öldürün artık kurtulsun adamcağız, insan kendi kızıyla imtihan edilir mi be kardeşim.
Oğlum dediği kızının memesine, düşmanının oğlunun girmesine mi üzülür yoksa oğlunun düşmanının oğlunu korumasına mı bilemedim
 
Kaido çok basit bir tip ve boşuna wano arcındaki düşman değil adam Samuraylar gibi kendini yenecek ve onu öldürecek birini arıyor.Kısacası ya bir babayiğit gelsin beni yenip öldürsün yada ben dünyayı yıkacam tiplemesi.
 
Çeviri durumunu merak edenler için yeni güncelleme:

Chapter 1005 Scanlation Status:
Cleaning - Finished
Translating - In Progress
Redrawing - Finished
Typesetting - In Progress
Quality Check -
Proofreading -
Uploading -
 
Sanji oradan Allah'tan hemen çıkmış black mariayı o şekilde görse işi bitti hemen robine "robin-chan vazgeçtim bununla ben ilgilenirim" diyip eceline ve cennetine kavuşmuş olacaktı :)
 
Sanji artık aklıma şu cümleyi getiriyor. Güvenilmez birisine güvenebilirsin çünkü güvenilmeyeceğine güvenebilirsin. Rakibi erkek olunca isterse amiral indirsin. Karşısına kadın çıkınca kaçamıyor bile. Acaba Maria' ya Brook saldırınca bir hanımefendiye nasıl saldirirsin diyerek brook a saldirsa...

Ve kafamda tek soru 1006 da ne olur acaba.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık