Şu tepkiler bölümüne ağlamayı ekleyin, hırıl hırıl ağlamak istiyorum!Kaido çok acı çekmiş bu kızdan.Gariban adamın niye oğlum dediği belli olmaya başladı
Şu tepkiler bölümüne ağlamayı ekleyin, hırıl hırıl ağlamak istiyorum!Kaido çok acı çekmiş bu kızdan.Gariban adamın niye oğlum dediği belli olmaya başladı
Bu oda nasıl bir ailede yetişti, muazzam bir merak içerisindeyim.Momo gene ortalığı karıştırmış Ya yapana değil yaptırana bakın. Oda efendinin bilinç altını izliyoruz.Son darbeyi ben vurayım bari
Hentai'yi bunlar çıkardı, çıkardıkları por. videolara bak, hepsinin malı 3 5 santimi geçmez. geçmişlerinde namusa çok ehemmiyet verirlerdi, gurur onur deyince japonlar akla gelirdi, o yüzden cinsellik çok geri planda kalmış olsa gerek.Robin derin yırtmaç bacak show
Maria üstsüz sırt show
Yamato gögüs show
Oda hakikaten azmış bu bölüm, bu japonlarda cinsellik olayı neden bu kadar abartı arkadaş , gerçek hayatta başarısızlar herhalde anime manga da hayal dünyasında yaratıyorlar ...
Yamato çıkıp Kaido ile kapışırsa şaşırmayacağım. İNŞALLAH KAİDO'NUN DEMİR BALYOZUNDA CAM VERİRSİN YAMATO!Bu yamato benim adamlarima dokunma Ben oden'im diyip Jack ile kapisirsa sasirmam.
Marco oyaliyor gibi ciddi savasmiyorlar muhtemelen.
Sanji vs queen ya da king simdilik ama Jack ihtimali de var.
İçimdeki nefretin yansımasını, şu an bu görselin oluşmasına vesile olan bütün esbaba çok öfkeliyim, kusura bakmayın japonlar, bunların tek sorumlusu Oda ve çevresi ama en nihayetinde japon olduğu içün laf size de geliyor...Az önce ne okudum yaw?
Evladımı koruyorum?Yamato ne yapıyorsun
Kaido Oden'i karı yaptı, Oda da Yamato'yu erkel yaptı... Odavi Adalet.Yamatocuğum babalık görevini yerine getiriyor