Kafamda bir tasarı var , Eiichiro Oda büyük ihtimalle onu yapacak o yüzden pek yorum yapmadım ama oldu ki kafamdaki tasarıyı yapmadı diye bu yorumu atıyorum.
Ortada Sanji'yi eleştirmek için sebep bulamıyorum çünkü Eiichiro Oda adeta batırmış. Karakterin değil yazarın suçu var.
Kalifa'yı blokladın , silahlanma hakinle Maria'yı bloklayamadın mı yani? Hani eğer Ryou tarzı bir hakin var da biz bilmiyorsak onu bilemem ama olmadığını biliyorum , o yüzden kimseyi kandırmayalım. Silahlanma hakisi ile bloklayabilirdi , biraz şov yapmış ; gönlümü gene almayı başardı ama boş iş.
Şu an o savaş meydanındaki herkesin , Sanji'ye ''Ulan ne kadar güçlüymüş , harika bir adam.'' dedirtmezsen senin ayıbındır.
Millet ''Bu nasıl bir adam.'' bile dedi. Black Maria'nın astları ''Kendi arkadaşını tehlikeye atmıyor. Ne kadar da güzel bir adam.'' dedikten hemen sonra Sanji'yi sümküre sümküre Robin'e çağırtman resmen senin rezilliğini gösteriyor.
Oğlun Zoro şov yaparken adanın sallanmasını kral hakiye bağlayan adam Sanji'ye neler neler yakıştırıyor.
Robin'i iyi yükselttin , Robin'i iyi gösterdin de bunun için gerçekten Sanji'yi bu kadar itin poposuna sokman lazım mıydı?
Klasik bir şekilde Sanji'nin ''Robin bu tuzağa yakalanacak kadar aptal değil.'' demesine bakardı bağırmasından sonra ya , hadi onu geçtim canlı yayın yaptırdın , millet neler neler dedi Sanji'ye.
Samimi söylüyorum bu garip garip konuşan adı sanını bile hatırlamadığım adamlar , Sanji bir şekilde herkesin önünde şov yapınca ''Gerçekten güçlü adamlardanmış , helal olsun.'' gibilerinden kelimeler sarfettirmezsen cidden yazıklar olsun sana.
He eğer dediklerimi ve düşündüklerimi yaparsa, Sanji'ye üst düzey bir şov yaptırıp canlı yayında millete ''Ulan Sanji abim helal olsun!'' dedirttirip bu canlı yayınla dalga geçenlerin ağızlarının payını verirsen bu yaptığın rezilliği telafi edersin.
Sanji'ye olan sevgimden bir şey gitmedi aksine Oda'ya rağmen arttı ama yazara olan tahammülüm kalmadı. Bu arc. yeteri kadar saçmalık çizmişti zaten...
Sanji'ye olan beklentilerim ise daha da arttı. Umarım benim düşündüğümü yapacaksındır ki öyle de yapacaksın eminim Oda.