Togashi hiç sapık değil o zaman.Doğru. Hepsi sapık. Hatta en iyileri en sapık olanları.
Bence kadın çizmediğinden dolayı öyle gözüküyor ama bilemedim.Nobuyuki Fukumoto
Togashi hiç sapık değil o zaman.Doğru. Hepsi sapık. Hatta en iyileri en sapık olanları.
Bence kadın çizmediğinden dolayı öyle gözüküyor ama bilemedim.Nobuyuki Fukumoto
Yusuke'ye 15 yaşındaki kızın memesini, götünü elleten Togashi mi?Togashi hiç sapık değil o zaman.
Bence kadın çizmediğinden dolayı öyle gözüküyor ama bilemedim.
İnşallah bu olur. İmkanım olsa da şu yorumuna 10 beğeni sallayabilsem dostum. Zihninden bal damlıyor resmen.Oda ters köşe yapıp momoyu şinobunun elbiseye saklarsa tadından yenmez ?
Robin sevmeyen de net kalpsizdirGeçen bölümdeki kadın Robin'di, Sanji onu tanımıştı ve bir planı vardı değil mi? Ve Black Maria tuzak kurmamıştı değil mi? ?
Berbat bölüm bu arada. Tek güzel olan şey zamanında mangayı düzgün yorumlayın haksız çıkması. Teşekkürler Oda. ?
Sanji, Jack'e doğru gidiyor gibi gözükse de ben rakibinin Queen olacağına inanıyorum. Robin de sonunda bir işe yaracak, poz kesmesi falan da beni sarmadı. Off-panel yap geç bu kadını, kitabe okusun yeterli.
Bu bölüm Robin'e kanı kaynamayanın içi ölmüştür. Bizden değildir.Robin sevmeyen de net kalpsizdir
Senin yazdığın daha da üzücü