Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1004 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostum cidden Op'u mangadan takip et, mümkünse en baştan oku. Ben de ne var bu Sanji'de diyordum meğer herkes filler sahnelere çoşuyormuş. ?
Seriyi wano'nun ortalarından itibaren takip etmeye başladım. 2 ayda güncele geldim günlük 15-20 bölüm izleyerek. Sen halen anlamamışsın. Ben Sanji fanı değilim ben seriyi genel olarak seviyorum birini yüceltirken birini yerin dibine sokuyorlar şaşırdığım nokta burası.
 
Toki veya hiyori 10. Kişi ama Toki olmasını ümit ediyorum.800 yıl önceden gelen kişi olduğu biliyoruz ama geliş amacı ve geçmiş hakkında nerdeyse hiç bilgi vermedi.Amatsuki soy adı ne anlamaya geliyor neden soyları kurudu. boşluk yüzyılda ne oldu bunları hazır wanodayken duymaya ihtiyacimiz var

Not:Amatsuki kanjide "heaven moon" cennet ay anlamına geliyormuş.
 
Son düzenleme:
Bu arc tayfanın güç dengesi tamamen belli olacak gibi gözüküyor. Zoro-Sanji-Jinbei-Franky bunların en güçlüler olduğuna itiraz eden yok.

Oda Robin'in de asıl savaş gücü olduğunu ortaya çıkaracak gibi gözüküyor. Kadın bayadır dövüşmüyordu.

Şimdilik boşlukta olan tayfa üyelerimiz şunlar. Çopper, Usopp, Nami ve Brook. Boşta olan güçlü rakip karakterler ise Page One ve Ulti.

Nami daha güçlü yıldırıma ihtiyaç duyuyorsa bir şekilde gene Zeus'u kendine alacak demektir. Nami vs Ulti ve Page One vs Brook olabilir mi? Usopp ve Çopper de destek gibi takılıyorlar. Tayfanın en güçsüzleri zaten bunlardı.
Usop bence en güçsüzlerinden değil, en korkağı sadece. Usop fena halde dayanıklı bir karakter ve potansiyelini zorlasa çok şey çıkacak da işte.
 
Geleceğe gitse bile okyanusa düşmüş olacak Big Mom, güzle plan. Wano'ya düşse bile 40'lı yaşlarındaki Momo tek atar geçer.
Çok güçlüleri eğer kendi rızaları yoksa sadece kısa süreliğine gönderebiliyordur belki. Dediğin gibi olursa Momo kahvaltısından sonra Ame no Hibakirisi ile tek atıp geçer zaten dediğin gibi.
 
Franky tam bir fiyat performans itemi ya. Bir de milyon değeri olup 50 kuruşluk performans veren Şanji var.
 
Toki diyecek ki oden zamanının en güçlü kılıç ustasıydı. Belli ki kızım hyori de kendi zamanının en güçlü kılıç ustası ile evlenecek. Ortak yanları ise iki kılıç ustası da enma ile en iyi oldu ve olacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık