Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1004 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji ne yapıyor? Robin diye çığlık atmaya başlıyor. Millet Sanji plan yaptı şifreli bağırdı falan diyor ama, geçiniz. Sanji anca kırmızı noktalı yayınların şifrelerini bilir. Gece olsa da Cine5’i açsam der. Robin’in de başını yakacak.
Peki şu olaya ne demeliyiz Yuba? Bu Sanji gerçekten garip bir tip. Renkli OP çevrilmiş... Şöyle bir bakayım dedim ve şöyle bir şey gördüm...

Bu altta ki sahne de... Devenin tüm hareketleri ve sözleri Sanji ile aynı ama Sanji baya baya bu hareketlerinden dolayı deveye hakaret ediyor... bu nasıl bir çelişki...? Msmsmsmsnsk
 
Silüet kişi Zoro ve Nico Robin karması. İddialar:
1) Zoro'nun kayıp kardeşi
2) Kuina
3) Zoro ve Nico Robin'in çocuğu. Toki bu kişiyi gelecekten alıp geçmişe yollamış.
 
Bu arc tayfanın güç dengesi tamamen belli olacak gibi gözüküyor. Zoro-Sanji-Jinbei-Franky bunların en güçlüler olduğuna itiraz eden yok.

Oda Robin'in de asıl savaş gücü olduğunu ortaya çıkaracak gibi gözüküyor. Kadın bayadır dövüşmüyordu.

Şimdilik boşlukta olan tayfa üyelerimiz şunlar. Çopper, Usopp, Nami ve Brook. Boşta olan güçlü rakip karakterler ise Page One ve Ulti.

Nami daha güçlü yıldırıma ihtiyaç duyuyorsa bir şekilde gene Zeus'u kendine alacak demektir. Nami vs Ulti ve Page One vs Brook olabilir mi? Usopp ve Çopper de destek gibi takılıyorlar. Tayfanın en güçsüzleri zaten bunlardı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık