Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1004: Kibi Dango

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    291
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Savaş sonu Wanonun Girişine TAMANIN HEYKELİNİ DİKSİNLER.

Tama canım ciğer yavrucum o küçücük yüreğinde ne büyük cesaret var. Erkekler baksın da senden ADAMLIK öğrensin.

Bastığı toprak heybetinden inliyor beee.

Tayfaya miço olarak değil yardımcı kaptan olarak gelsin gıkım çıkmaz.
 
Tamanın hayali şimdi güzel bir wano görmek miymiş?
Bakın şimdi bu arkın sonunda denizciler gelse sonra gorosei dese ki wanoyu açamazsınız çünkü kayıp yüzyılla bi ilişkisi var belli ki sonra çaksınlar bi tane buster call ( Türkçesini unuttum yıldırmayın lütfen o_O) Ardından tama katılsın tayfaya onun da hayali wanoyu özgür kılmak. Savaş mavaş çıksın derken seri biter ( 5 yılda ancak böyle biter bence ) jimbei gelince en büyük partimizi yapalım demişlerdi heh işte onu da yapın son panelde zaten ziyafet var seri sonu :a: ben mi yazsam bu seriyi acaba
 
Yahu bu Oda siluet gösterince millet hypelanıyor mu sanıyor? Şaak diye vur suratımıza olay anında işte her kimse o, Marineford'da Shanks'ı vurduğun gibi.
 
Düşünsenize 10. kişinin Enel olduğunu. Karakteri boşa harcamışlardı. Keşke burada çıksa. Tipi de benzemiyor değil.
 
Hazine odasındaki karakterin üzerinde kapşonlu bir pelerin var aynı bu Shanks'ın İhtiyar heyetiyle görüşmeye giderken giydiğinden. Bu da Yamato iddialarını çürütüyor. Gelen kişi Black Maria'yı ve yanında gelecek kişileri yenebilecek veya 9 kızıl kini oradan kacirabilecek biri olmalı . Yani TOKİ yeteneğiyle 9kını kacirabilir. Toki zamanda istediği gibi gidip gelebiliyor mu bilmiyorum. Eğer ki bunu yapamıyorsa o da elenir. Wano ile alakası olan bildiğimiz diğer karakterler Hiyori (ki gördüğümüz özellikleriyle kınlara yardımı dokunmaz) Kuina ( Diriltiri Oda bunu umarım diriltmez)
Umarım H.ş filosu gelmiştir ve gizemli siluette Cavendish'tir. Hem filo ile beraber peri prensesi de gelirse sağlık yenileme özelliği vardı. İyi bir destek gelmiş olur. 9 kın tekrar sahalara döner + Cavendish Barto Sai gibi güçlü karakterlerin büyük yardımı olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık