Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1004: Kibi Dango

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    291
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sanji güçlü rakibi karşısında ecel terleri dökmeye devam ediyor. gerçekten çok heyecan verici bir mücadele. görünmez prensimiz yonko imparatoricesine karşı koyabilecek mi? merakla bekliyoruz. şimdi iki haftayı bunu düşünerek geçireceğim. sanjiden harika bir mücadele izliyoruz gerçekten kendini aştı helal olsun
 
Zoronun ustası kesin odaya gelen. Şu liderleri öldürülen ailelerden biridir kesin oda. Hatta momo zoro gibi haykırdığında o haykırışı kötü insanlar kullanır demişlerdi.sürgün edilen usta adaya döner , herkese yardım eder, ortadaki yanlış anlaşılma giderilir ve herkes mutlu Mesut Yaşar. Bu arada bölüm çok kötü. Elindeki kurgunun altından kalkamıyor hala gizem kasacağım diye uğraşıyor oda
 
Vay arkadaş küçük Mücahit'e bakarmısın sen hele neler yapıyor yarım metre boyuylan. Fakirliğe, kalleşliğe, açlığa, Kaido ve orOÇhi'ye karşı döktürdüğü lokmalarla savaşıyor garibim. Helal olsun lan sana Oden'in dölüne tapan wanolu ırgatlara öyle fazlasın ki umarım az biraz büyüyünce gidersin o memleketten. Franky o robotun içinde bayağı tank oluyor tekrar gördük Oda'nın robot sevdası da varken sırtı pek yere gelmez. Usopp, Nami akıllı oynuyorlar iyi iş çıkartıyorlar, ortama girer girmez yardım istedikleri sahneye güldüm. Mendil suratın içinden yıldırım geçirmene de bittim Nami. Göm geç bu vicdansıza fırsat buldukça. Sanji çok büyük bir aksiyona girecek belli ama kadınlara vurma şeysi olmasa adamın varlığı bizimkiler için öyle bir artı olacak ki Franky, Usopp ve Nami'ye yardım ederek aynı anda 3 tane tobitoppuyu bitirmelerine vesile olabilirdi. Sonra Marco'ya yardıma giderdi. Bakalım Robin kurtarınca kimin üstüne çökecek.
 
10. Kişi Toki ise E.Oda bizimkilerin savaşı kazanması için 2 imparatoru tuzağa düşürüp geleceğe göndermesi gerekiyor 1 gün 3 gün ne olursa 6 saat bile olur ki olursa 9 kın belki kalkar ve bizim elemanlar anca canavar ve big mom korsanlarını yenme ve güçlenme fırsatı bulur. Yoksa Kaido ve Big mom içlerinden geçecek gibi duruyor.
Bu olmazsa nasıl yenecekler merak ediyorum. ??
 
Sanji,Queen'i yenecek gibi,King kime yar olur bilemem.

9 kın ne rolde oynayacak ?
Marco ne yapacak ?
Bm'nin tayfa savaşa dahil olur mu?
Ve en önemli gizemli kişi kim Toki ise,çok absürt olaylar gerçekleşebilir,malum gücü belli şuan yazmayayım,gerçekleşir mazallah.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 31)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık