Bu Wano malları gidip Momo çöpünün önünde eğiliyorlar. Tek vasfı striptizcinin oğlu olması.Wano'nun en delikanlı karakteri Tama'dır bundan sonra. Oden yaşasaydı da şu aslan parçasını görseydi, önünde eğilirdi.
Wano için 2 tane Yonkoya kafa atan O-Tama > Rakı masasına meze olan striptizci Oden
Kibi Dango'yu ilk hahvanlar üzerinde etkili gördük. Gifterslar'ın yarısı hayvan ve kendi benlikleri olduğu için; nasıl ki kullanıcılar hayvanların gücünü kullanabiliyor, hayvanlar da insanların bilincine ortak oluyor. Tama hayvanları kendine bağladığı için doğal olarak kullanıcıları da manipüle ediyor. En azından benim düşümcem böyle.Umarım bu Kibi Dango olayı Gifterslar ile sınırlı kalır
Biliyorum hayvanlar ile alakalı olduğunu,cümlede demek istediğim umarım King'i falan da böyle aradan çıkarmaz.Kibi Dango'yu ilk hahvanlar üzerinde etkili gördük. Gifterslar'ın yarısı hayvan ve kendi benlikleri olduğu için; nasıl ki kullanıcılar hayvanların gücünü kullanabiliyor, hayvanlar da insanların bilincine ortak oluyor. Tama hayvanları kendine bağladığı için doğal olarak kullanıcıları da manipüle ediyor. En azından benim düşümcem böyle.
Benim merak ettiğim Tama Deniz Krallarını Kibi Dango ile kontrol edebilir mi? Eğer edebiliyorsa Shirahoshi hepsi hikaye kalıyor. IM'in korkması gereken gerçek kişi Tama olur.