Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1003 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Killer'ın atağı daha güçlü deniliyordu.:D Luffy'e bak hakisini biterecek şiddetle vuruyor Killer kadar darbe çıkaramıyor.:D
Sen direkt G4 + yeni haki ile diğer saldırıları kıyaslayarak hataya düşüyorsun, uzaktan izliyorum kaç gündür.
Luffy şu an ilk defa dövüşte kullandığı bir haki tekniğiyle dövüşüyor. Verimli kullanmasını beklememelisin. Diğer saldırılar da daha güçlü değil. Sadece Kaido'ya karşı sıradan G4'ten daha etkililer. Başka bir rakibe karşı değil bak, Kaido'ya karşı. Yoksa Red Roc'taki gibi içten patlamalıya denk değiller. Zoro'nun son bölümdeki saldırısı hariç :D
Arkasına bir irade ve niyet koyarak saldırırsan tabi ki etkili olur ama daha çok haki kullanırsın. Durum bu bence.

Luffy'ciler üzülmeyin adam bir 10 dk otursun kenarda Kidle beraber biraz keyif çatsınlar sonra onun da zamanı gelir.Klasik One Piece olayları 2 el dayak yedi Luffy şimdi onun zamanı geliyor şov yakındır. Zoro başkanın da gram acıması yok balıkmış ,obez kadınmış felan dinlemiyor kesiyor biçiyor :D

Cp-0’ın g*ü yemez bence yonkolara dalmaya başlarında amiral yoksa izlemek ile meşgul olur işe yaramazlar.
Bi lucci atak yapar o da teke gitmezse :)

Biz diyoruz Luffy şöyle vuracak böyle vuracak kan alacak kan diyoruz. Gelen bölüme bak, Luffy nin hakisi bitmiş Zoro abisi kurtarmış. Zoro sen ne yap biliyon mu hazır fırsatın varken yanlışıkla Kaidoyu kesiyorum diye Luffy yi de kes ölsün orada vallaha diyorum bak. Tayfaya da onuruyla öldü falan dersin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık