Ulan evde duvarları yumrukluyorum yapılır mıydı bu Oda. Git bu arc Luffy ve Sanji’yi öldür kaptan Zoro olsun ...
Pıçakçı diyerekten dalga geçtim senelerce, sonu böyle olmamalıydı. @Eustass Captain Kidd beni taglayıp dalga geçmeliydi, böyle OLMAMALIYDI REDKid ne yapıyor bilmiyorum ama yerdeyse @Montana'nın ne yapacağını biliyorum
Bu arada Kid napıyor?
Bu soruya cevap verilmişti ... Yine Mr.Bushido yine ileri seviye gözlemO değilde Kid hala dövüşü izliyor... Muazzam bir karakter değil mi...? @Dracule
Zoro'yu sevmeyen mi var? Sevmediğini söyleyenler sevdiklerini itiraf edemiyorlardır en fazla, yoksa kalplerinde onlar da çok seviyorHerkesi Zoro'nun hakkını vermeye davet ediyorum. Sevmeseniz de Sezar'ın hakkı Sezar'a. Adam tam bir savaşçı.
Düşmanı zaten opden iyice soğudum hiç bir karakter bu kadar powerup alır da bu kadar zor duruma düşürmez.Luffy'nin geçen bölüm yaptığı atakları sorsan Killer'ın Law'ın, Zoro'nun ataklarından güçsüz görüyorlar. Luffy 3-4 tane o yaptığı ataklar yüzünden hakisi bitiyor ? Ama o ataklar hala diğerlerinden güçsüz. Zoro'nun da elinde büyük büyük haki kullandıran kılıç var güya o da hakiden yana sıkıntı çekmiyor?
Bu Oda şerefsizi Luffy düşmanı mı yahu?