Zoro kaçırdım diyor nişan almış belli ki. Kılıç büyük geldi.Kaçtı mı sandın? Ben ıskaladı sanmıştım.
Zoro kaçırdım diyor nişan almış belli ki. Kılıç büyük geldi.Kaçtı mı sandın? Ben ıskaladı sanmıştım.
Gerek yok.Smoothie görür müyüz ki
Savaşacak bir sürü karakter var. Savaşlar çok kötü yansıtılacak çünkü düzgün çizmesi için vakit yok. 1-2 bölüme Kaido'nun tüm adamları düşer artık.Artık 10-15 bölüm tayfa şavaşı cizer.
Olabilir. Alışınca komutan tekleyecek seviyeye gelir artık.Zoro kaçırdım diyor nişan almış belli ki. Kılıç büyük geldi.
Peros'u o iki yosmanın elinden çekip alıyomuş bi de.Smoothie görür müyüz ki
Smoothie şat dawn MarcoSmoothie görür müyüz ki
Normalde çizmesi mantıklı olur da ben 10 hafta dayanamam 2.5 ay ediyor aralarla 4 ay deArtık 10-15 bölüm tayfa şavaşı cizer.
Reyiz bizi o kadar alıştırdı ki Kong Gatling yapıp ayar verdi mi bile şaşırmıyoruz. Sizin ki çişini tutamayan bebeler gibi her yeri santiks etti.Kaçtı demeyelim de dikkat etti diyelim
Şimdi ben bu Luffy fanlarını anlamıyorum arkadaş geçen bölüm Luffy iki yonkouya karşı çizilmedi mi zaten ? Birine saldırırken diğeri araya girmedi mi buna rağmen diğerinin saldırısından çıkıp vurmadı mı ben mi yanlış gördüm, fanlığı da doğru düzgün yapamıyorlar yav
@Raiden valla zevk vermiyorsunuz çok bahanelere giriyorsunuz olmuyor