996 da seriyi bıraktı valla arkadaşım. Wano bitince geri başlayacakŞaka bir yana Luffy den sonra illa ki Zoro gelecek ama Sanji harbiden dağıldı skksksks
Bu bölüm de belki eğlence çıkar aşağıyı görürsek...
İkisini aynı anda dövüyor, beklentisi var sanırım. Ben öyle anladım.Kaçtı demeyelim de dikkat etti diyelim
Şimdi ben bu Luffy fanlarını anlamıyorum arkadaş geçen bölüm Luffy iki yonkouya karşı çizilmedi mi zaten ? Birine saldırırken diğeri araya girmedi mi buna rağmen diğerinin saldırısından çıkıp vurmadı mı ben mi yanlış gördüm, fanlığı da doğru düzgün yapamıyorlar yav
@Raiden valla zevk vermiyorsunuz çok bahanelere giriyorsunuz olmuyor
Smoothie görür müyüz kiWho's Who'nun kedicikleri üzerinde güzel bir poz versin de reisi övelim.
Baktım bölüm dandik ben de sana sardım. :S@Raiden valla zevk vermiyorsunuz çok bahanelere giriyorsunuz olmuyor
Black Maria'dan kaçışını bekliyordum da o çabuk oldu ben 3-4 bölüm daha yani cilt bitimine kadar olur sanıyordum dolayısıyla 1 ay daha sürer diyordum da ankle breaker çekti Oda bana.Queen vs Sanji ne ara oldu yav?
Hadi bakalım neyi ne kadar dövüyor görelim, işin sonunda bahane uyduracak kadar uçuk değiliz sonuçtaİkisini aynı anda dövüyor, beklentisi var sanırım. Ben öyle anladım.
Bölüm güzel olunca da sar banaBaktım bölüm dandik ben de sana sardım. :S
Hahaha İyi yapmış... OP bir yerden sonra sağlığa zararlı ksjsjsnks996 da seriyi bıraktı valla arkadaşım. Wano bitince geri başlayacak
Görürsek Marco düşer. Bu yüzden görmememiz gerekir.Smoothie görür müyüz ki