Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1003 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido lawın saldırısını sarhoşken ayılmak için alır hap niyetine.O dua etsin gamma knife yaparken kaidonun derisinin sertliğinden kolu yine kopmadığına :hhh:

Ulan sanji’ye acıya acıya sevmeye başladım ama çok üzülüyorum bu durumuna, biran önce yukarı çıkıp kaptanını 10 dk boyunca zoro ile beraber koruması gerek diğerleri BM ile uğraşırken bu ikisi de kaido ile uğraşması lazım asıl olay bu olmalı. Ama gel görki şanşi nerelerde neyle uğraşıyor. Üzücü.

Silinmiş Üye

"Ameliyat seni içten yok edecek. Vücudunun içini savunamazsın. Beni öldürsen bile bundan kaçışın yok." diyor. Bu herkes için geçerlidir. Doffy'i kayıran kısım neresi?? Doktor olarak saldırıdan o kadar emin ki nalet E.Oda bilerek handikap verdiriyor. Bu saldırı yaramayacaksa niye var???
İyi güzel de tekniğin amacı iç organlarda büyük hasar bırakmak ama buna kesin öldürüyor diyemeyiz. Marineford'da Beyazsakal iç organları yandı, üstüne yüzünün yarısı yok oldu adam ona rağmen Karasakal ile karşılaştı. Kaç tane ne yediğini saymıyorum bile yani. Ben saldırı güçsüz demiyorum, saldırı güçlü ama Yonkou üzerinde öldürücü etki bırakmaz diyorum.

Geçen bölüm anlaşılmıyordu ama Luffy'nin saldırısı bayağı sağlammış, Kaido eğlendiğini falan söylüyor ama bu darbelerin yıpratıcı etkisi savaşın ilerleyen safhalarında ortaya çıkacaktır.
Luffy'nin bayılmış olmaması güzel ama pek dövüşebilecekmiş gibi durmuyor, bakalım Zoro ve diğerleri 10 dakikalık süreyi nasıl geçirecek.
Luffy 10 dakikanın ardından 5.vites açacaktır ama hakisinin tükenmesine nasıl çözüm bulacak bilmiyorum ayrıca savaşın son turunda Luffy'den uyanış bekliyorum.
Zoro ise Asura'yı bu kadar erken açmaz, benim tahminime göre Oden Kılıç Tekniği'ni biliyor. Kaido'nun yarasını da bununla açacak. Daha önce söylendimi bilmiyorum ama Zoro'nun Enma'ya alışmaya çalışırken ki duruşu Oden Kılıç Tekniğine benziyor.

Sayı dezavantajı ve yetkin dövüşçü sayısı dezavantajı çok fazla. Bu kadrolarla savaşı en azından akla yatar bir şekilde nasıl sonlandıracağı belli değil. Rayleigh ve Hasır Şapka filosu gelse bir şeyler dengelenebilir ancak o zaman da iyice geri kalmış olan Law ve Kid daha fazla kenara atılmış olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık