Bence gamma deriyi geçemiyor sadece yakıyor teknikte sorun yok bu hayvan kaido normal değil.10 tane denk getirirse belki ama bak belki diyorum kalbi sıkışır.
Bence gamma deriyi geçemiyor sadece yakıyor teknikte sorun yok bu hayvan kaido normal değil.10 tane denk getirirse belki ama bak belki diyorum kalbi sıkışır.
Kid napmış oldu şimdi bittiyse :d böyle biterse kimse Smoothie falan demesin Kid varken :dYanlız Çatıdaki savaş beklediğimden kısa sürdü
Hayata karşı duruşunu tebrik ediyorum, örnek alınacak adamsın Historia.Geçen bölüm Big Mom hakisiyle görünmez Sanji’yi sezip Kaido’ya dikkat et diye bağırdı. Big Mom olmasa Kaido’nun kelle gidiyordu.
Bakalım bu bölüm Sanji nasıl bir performans gösterecek.
Ya tabii zaten Law kendi belirtiyor garantisi yok diye....Bence gamma deriyi geçemiyor sadece yakıyor teknikte sorun yok bu hayvan kaido normal değil.
Napıyım seviye farkı çok açıldı. 1 ay önce Doffy’tan dayak yiyen Law, bugün Linlin inine girip ciğerine kılıç sokuyor. Bu arada bakmadım yeni sbsye yeni bombalar varmış galiba.Cerrahın üstüne fazla gitmişsin Yuba Sanji fanı mı sandın :/ yedirmeyiz en büyük law fanını. Doffye çok kötü şeyler söylemişsin zaten inanamadım son sbsye baktın mı ?
Kaido Luffy’i yedikten sonra ikinci meyveden dolayı patlayıp ölüyormuş.Tam op man senaryosu olurdu bu trolleyim dese güzel fikir yani Ki trollüyor Oda.Luffy değil başkasını yerdi gibi.Kaido Luffy'i yedikten sonra normal haline dönseydi Luffy'e ne olacaktı?
"Ameliyat seni içten yok edecek. Vücudunun içini savunamazsın. Beni öldürsen bile bundan kaçışın yok." diyor. Bu herkes için geçerlidir. Doffy'i kayıran kısım neresi?? Doktor olarak saldırıdan o kadar emin ki nalet E.Oda bilerek handikap verdiriyor. Bu saldırı yaramayacaksa niye var???Eyi de Law bu saldırı herkesi kesinlikle öldürür demiyor ki Adam kendine göre şöyle bir çıkarım yapıyor; doffy gibi yetenekli birisi bile bu saldırıdan sonra hayatta kalamaz diyor. Yani mangada kesin olarak vurduğu herkesi direk öldürür demiyor, onu da geçtim konuştuğumuz kişi yonkou. Kaido'ya bu saldırı direk kalbe gelse bile pek bi etki yapmaz bence. Yaralar mı yaralar ama sadece o kadar yani.
Aynen o açıdan doğru diyorsun. G4 tekniği şekil olarak çoğunu cezbetmese de ardındaki mantık çok iyi bence.Katılıyorum. Zaten gerçekçi bakarsak üçüncü kılıcın kolunun hareketini kısıtlamaktan başka bir işe yaradığı yok. Tabi şu an Zoro kendini 3. kılıç olmadan eksik hissettiği için, güç düşüşü bile yaşıyor. Oda böyle tasarlamış, yapacak bir şey yok.
Doğrudur ancak bu gücün altı doldurulmayacak demek değil. G4 altı çok iyi doldurulmuş bir güç mesela. O kadar olmasa da bir yere bağlamasını isterim. Onlar ilüzyon değil bildiğim kadarıyla. Öyleyse kaynağı ne? Bunlar açıklanmalı. Lanetli kılıcın etkisi dese bile kabul edip geçerim şu saatten sonra.
Dalga geçiyordum da böyle bitse bile 3 İmparatordan sıra sıra dayak yemek > Kapıda domalmak.Kid napmış oldu şimdi bittiyse :d böyle biterse kimse Smoothie falan demesin Kid varken :d
Bir tane buton vardı sanki o aklıma geldiYa bu ada havada değil mi bu Cp-0 elemanları nasıl taşlar kıpırdamadan oyun oynayabiliyor