Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1003 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle canı istediği kadar haki basamıyordur bence tek saldırıya. Onun vardır sınırı. Yoksa herkes yapar bunu kaido’ya karşı hasar vermek için. Enma da anlamsız olur.

Haki sadece süreyle giden bişey değil. Her vuruşta gidiyordur belki de(özellikle yeni içten patlama yüzünden).
Luffy’i şimdiye kadar hiç gear 4’te böyle daldığını görmedik. Dof’a karşı 22 dk kullansa da 4 kere vurdu. Katakuri’ye de 3 kere vurdu sonra 1 kere vurmaya çalışıp dayak yedi hep.

Yani şimdiye kadar 20 dk veya 2 saat açtığında o süre içinde kaç kere vuruyorsa burda birkaç saniyede o kadar vurmuş gibi.

Burda baya uzun süre taramış kaido’yu. Sadece gattling atıp bırakmak yerine tıpkı lucci’deki gibi baya devam etmiş. Her vuruşta ayrı ayrı yeni içten patlatma hakisi de var. Bitene kadar vurmuş.
Hakisi daha çok olsa bayılmazdı veya yumrukları daha güçlü olurdu değil de 30-40 yumruk daha atıp bayılırdı derim ben.

Luffy’nin kong organ atmışlığı var sadece onda da 6 kere vuruyor. Gattling yapmamıştı demek ki aşırı yoruyor diyeymiş. Her yumruk çok haki yediği için gear 4’te rakip taramak tehlikeli olabilir.

Benim gördüğüm kadarıyla bastığı haki miktarını gösteren tek şey alev deseni. O da hep var. Katakuri diced mochi saldırısında o kadar basıyor:

Haki miktarını arttırdı diye olsa buna benzer bişey daha olurdu bence. G4’te zaten hep max miktarda basıyor derim ben.
Güzel bakış açısı ama bizim ifadelerimiz çok da celismiyor. Bu arada sinir Dof ve Katakuri'den sonra artmış olabilir. Daha doğrusu haki havuzu daha da genişlemiştir. Öncesinde 100 kullana kullana 4 saldırı da bitiyorsa şimdi 200 ekleye ekleye bitiyor olabilir. Onun dışında bir sınır yok gibi duruyor şu an. Enma için açıkladım zaten ben kendi düşüncemi şu an için. Enma'nın asıl özel yani sınırdsn fazla haki cekmesinde değil. O onun kendini kullandırmamak için onu her tutuo kullanmaya çalışan kişiye uyguladığı bir tarife. Zoro zaten bence saldırıya istediği kadar basıyordur. Enma'nın asıl özel yani ise onu bastırıp ona hakim olduktan sonra başlıyor bence.

Bir nevi kılıcın bir nevi kendini koruması gibi bir şey Enma'nın onu tutan kişiden hakisini büyük büyük alıp onu pestile çevirmesi. Çoğu insan da kılıcı eline alınca ona hakim olamadığı için kontrol altına alamadığı için bırakıyor. Zoro ise Enma'nın bu meydan okumasını görünce geri durmadı seni kılıcım yaparım diyip o da meydan okudu.

Eğitim sonrasında Enma artık ondan habersiz haki çekmiyordu. Zoro, Enma diye seslendikten sonra Zoro'nun izin verdiği kadar çekiyordu bence.

Enma'daki haki efektleri ise hem Zoro'nun yoğun haki basmasından kaynaklı hem de bunun Enma'dski neticesi olarak ortaya çıkıyor.

Oysa Wado'da ya da Kitetsu'sa felan daha sönük çıkıyordu. Bence bu da Enma'nın farkını gösteriyor. Yani Zoro , Wado olsun Kitetsu olsun bunlara da efekt çıkartacak kadar haki basıyor ama fazlası gelmiyor ellerinden, Enma ise gördüğümüz gibi daha farklı bir efekt ortaya çıkarıyor. Şimdilik düşüncem bu. Eğer olur da zamanla Enma'dan çıkan efektler ile aynı efektler Wado'da felan çıkmaya başlar ise senin dediğin gibi kabul edebiliriz.

Ama orada da Wado, Enma'nın şimdi gördüğümüz efektlerini sahipken Enma daha üst farklı bir efekte geçmezse kabul edilir.

Değişen bir şeyler yok gene Zoro Teke gidiyor :artiz:

@Alpamis Kaido hibrit olduğuna göre bizim iddiaya ne oldu ?
Darbe yerse mi? Sana bağlı. Bu haliyle daha güçlü olacağı aşikar gibi ama ben özellikle kafaya Thunder Bagua yemek üzerinden bahse girmiştim. Sen İnsan formundaki ne dayanır, Hibrit formdakine dayanamaz diyorsan iddia ona göre düzenlenir.

Darbe yerse mi? Sana bağlı. Bu haliyle daha güçlü olacağı aşikar gibi ama ben özellikle kafaya Thunder Bagua yemek üzerinden bahse girmiştim. Sen İnsan formundaki ne dayanır, Hibrit formdakine dayanamaz diyorsan iddia ona göre düzenlenir.
Düşünmem lazım ama şartlar eşit olmaz gibi bu haliyle neyse salla iddiayı, zaten yarış yarış olayına girmeyince daha iyi oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 28)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık