1000. bölüm için havalı bi şapka takma sahnesi lazımdı. Gear 4’ün tipiyle karizma yapılamayacağı için red rock uyduruldu muhtemelenBu en güçlü olabilir ama ben bunda bile Red Roc havası alamadım ya. O teknik çok başkaydı...
1000. bölüm için havalı bi şapka takma sahnesi lazımdı. Gear 4’ün tipiyle karizma yapılamayacağı için red rock uyduruldu muhtemelenBu en güçlü olabilir ama ben bunda bile Red Roc havası alamadım ya. O teknik çok başkaydı...
kan pompaladı, kemiklerini şişirdi, kaslarını şişirdi. daha yapacak neyi kaldı acabaKaidou cidden canavar adam ya 9 kını hoplattı üstüne 5 novaya karşı ciddiye almadan dövüşüyor nasıl düşeceğini merak etmeye başladım g5 saçmalığı çıkarsa serinin anasını bellemiş olur
Benim gözler yakında önüme akacak ama şimdiden hakkımı helal ediyorum. :/Ben ilgiyle takip ediyorum yorumlarını. Her seferinde muazzam ve ikonik yorumlar yapıyor reis.
şaringan mı açıyon reyiz. adam olacakları söylemiş.Her seferinde gözümden bir damla kan akıtmayı nasıl beceriyorsun bilmiyorum ama tebrik ederim cidden. :/
Ben kaido'nun dediği lafı söylemesini isterdim.1000. bölüm için havalı bi şapka takma sahnesi lazımdı. Gear 4’ün tipiyle karizma yapılamayacağı için red rock uyduruldu muhtemelen
Lütfü bünyeye zararlı mı yaniKaido, Luffy'i yeseydi gıda zehirlenmesi yaşar mıydı ?
o belli, kokusu geldi ?Kıskanıyorlar. asdasda ?
Hem lastik hem 2 meyve yemiş gibi olmayacak mı ? Belki de ölürdü xDLütfü bünyeye zararlı mı yani