Üye silindi 1004
Bu üçlü Queen'i yeter.Bepo, Penguin ve Shachi
Bu üçlü Queen'i yeter.Bepo, Penguin ve Shachi
Bilemeyiz. Ben yoğun haki kullandığını gördüğümüz isimleri saydım. Aşikar olarak yoğun bir şekilde kullandığını gördüğümüz iki isim var Luffy ve Katakuri. İşin ilginç tarafı bunların meyveleri de birbirine benzetiliyor.Luffy'den fazla haki kullanmadığını nasıl bileceğiz onu soruyorum.
Ne Queen'i kaidoyuda yerler ama kaptanlara ayıp olmasın diye dövmüyorlarBu üçlü Queen'i yeter.
E zaten katakurininki lastiğin sıvı hali gibiBilemeyiz. Ben yoğun haki kullandığını gördüğümüz isimleri saydım. Aşikar olarak yoğun bir şekilde kullandığını gördüğümüz iki isim var Luffy ve Katakuri. İşin ilginç tarafı bunların meyveleri de birbirine benzetiliyor.
Zaro, Vergo... sıralama gider sadece Luffy ve Kata'ya özgü değil.Bilemeyiz. Ben yoğun haki kullandığını gördüğümüz isimleri saydım. Aşikar olarak yoğun bir şekilde kullandığını gördüğümüz iki isim var Luffy ve Katakuri. İşin ilginç tarafı bunların meyveleri de birbirine benzetiliyor.
Vergo'yu bilemeyiz savaşları kısa sürdü ama o da sanki her yaptığına ekliyordu koka galiba. Zoro'yu katmıyorum Zoro'dan yoğun bir koka kullanımı görmedim.Zaro, Vergo... sıralama gider sadece Luffy ve Kata'ya özgü değil.
Ben de hep yüksek haki kullanmaktır o alev işareti diye düşündüm. Geçen muhabbetini yaptık zaten. Ama bakarsın sert+yumuşak olmanın efekti çıkar mantıksız olsa da.Bilemeyiz. Ben yoğun haki kullandığını gördüğümüz isimleri saydım. Aşikar olarak yoğun bir şekilde kullandığını gördüğümüz iki isim var Luffy ve Katakuri. İşin ilginç tarafı bunların meyveleri de birbirine benzetiliyor.
Big Mom'da da gördük o işareti. Yoğun koka kullanımı ile kastettigim yüksek haki basmak değil neredeyse her saldırısına koka eklemek anlamında dedim. Ataklarına ne kadar haki eklediklerini bilemeyiz. Ama belki alev şekli yüksek koka kullanımıdır dediğin gibi.Ben de hep yüksek haki kullanmaktır o alev işareti diye düşündüm. Geçen muhabbetini yaptık zaten. Ama bakarsın sert+yumuşak olmanın efekti çıkar mantıksız olsa da.
Katakuri de vurunca ağır hasar verdi ama luffy yapışık kaldı bi de o saldırıya. Ondan önce ya hakisiz vurup yakalıyordu ya da sert vurup uçuruyordu. Aynı anda yumuşak ve sert olduğu başka yer hatırlamıyorum kata’nın.