Oda, Kaido'nun hibrit formunu erkenden göstermek istemedi o kadar. Başka bir anlam çıkarmaya gerek yok o sahneden.Oden Kaido dövüşünde ne var allasen ?
Ne hibrit Kaido ne bir teknik hiç bir şey.
O yüzden salla o dövüşü bence.
Oda, Kaido'nun hibrit formunu erkenden göstermek istemedi o kadar. Başka bir anlam çıkarmaya gerek yok o sahneden.Oden Kaido dövüşünde ne var allasen ?
Ne hibrit Kaido ne bir teknik hiç bir şey.
O yüzden salla o dövüşü bence.
Franky'nin Sasaki yeneceği yerde,Sanji'de Queen ile eşleşebilir.Forum şunu çok özledi. 1008. bölüm sonu:
Queen'e şöyle bir yapıştırsa, ve kimsin sorusuna Jurassic Park çalışanı dese tamam bu iş. Forum yıkılır.
Kaido bir ton yeni şey gösterecek,millette Oden'e karşı hiç bir şey kullanmadı,Oden ezikmiş muhabbetlerini başlatabilir.Hibrit halinin daha dayanıklı yada savunması yüksek olduğunu sanmıyorum.Atak olarak artısı olacaktır karşı tarafın öyle saldırılar denk getirmesine izin vermeyecek muhtemelen.En iyi savunma saldırıdır hesabı.Çünkü rakipler de denk değil.5 nova var karşıda Oden yada Shanks yok.Dövüşe ayak uyduramayacaklar Bullet gibi olacak diye tahmin ediyorum.
Benim de Sanji sevgim artmaya başladı. Önünün açılması için Novaların hepsinin çatıya çıkması lazım. Drake şimdi o katta dururken Queen ile 1 vs 1 attırmaz Sanji'ye. Drake'in gidip çay içecek hali yok.Sanji fanları bile biraz ümidi kesmiş gibi duruyor. :/ Ama benim hala beklentim devam ediyor. Sanji bu arc'ta yükselecektir.
Sanji Drake'in yükselmesi için yem edilecek adam değilSanji sahesinde Queen'i hype'lar( Vergo ve Dof gibi) sonraysa ver elini Drake vs Queen.
Video ülkemde açmıyor. Bir de Sanji Drake için en fazla bir basamak olabilir aynı Kuroro'nun Hisoka ve ya Kurapika için olduğu gibi.Sanji Drake'in yükselmesi için yem edilecek adam değil
Video ülkemde açmıyor. Bir de Sanji Drake için en fazla bir basamak olabilir aynı Kuroro'nun Hisoka ve ya Kurapika için olduğu gibi.
Şimdiki Kaido ile kıyaslayabilmek için hiçbir veri yok. Oden'i bırak sen başka dayanak ara. Gördük herif Hibrit hali ile bile dalmadı Oden'e.İşte bu Oden'in sadece Enma ile kesmediğini kanıtlıyor.Adam basbaya canavar gibi güçlüydü işte Kaido'ya denkti uygun kılıç olunca da tek saldırıda onu yapmakta sıkıntı çekmedi.