Hemen Zoro'yu kabul etmesi kolay olmaz. Luffy'i bile anca ediyor. Bir çatışma, bir gelişim mevzusu olacaksa iyi olur Zoro açısından.Orası öyle de sanki kılıcla vs atiyor adam zoro yok orda acıksaı rahatsız oldum bu durumdan.
Hemen Zoro'yu kabul etmesi kolay olmaz. Luffy'i bile anca ediyor. Bir çatışma, bir gelişim mevzusu olacaksa iyi olur Zoro açısından.Orası öyle de sanki kılıcla vs atiyor adam zoro yok orda acıksaı rahatsız oldum bu durumdan.
Sanmıyorum. İki Yonkou'yu birden indirirlerse ayakta bile duracak halleri kalmayacak. İki yonkou yenilirse beşlinin zaferden sonra bile perti çıkacak. Tek bir amiral bile o savaştan yeni çıkmış beşliyi tek başına öldürebilir.Çatı beşlisi iki tane yonkou indirmeyi başarırsa Denizciler Wano'nun ismini bile unutur.
Sadece bir yonkou ile tehdit edilince boyun eğenler İki tane Yonkou'yu aynı anda indiren Yeni Jenerasyona bir halt yapamaz. Bu daha rüştünü ispatlamamış Teach'in üstüne bir amiral yollamaya benzemez. Bir yandan Devrimciler, Öteki yandan Shiciler, bir de efsaneler ile dövüşmeyi göze alamaz WG.
Çok benzer değiller. Büyük ihtimal WB ile Roger'ın yaptığı Janjanlı Vol 2. Çünkü haki kılıçlarından dışarı doğru akıyor. Sonra çarpıştıklarında da zaten görüyoruz ki silahları birbirine değmiyor.
Sol üst... Benzer işler
Hancock çok uzak kalır herhalde ya onların geleceğini sanmıyorumHaberlerden gelse luffy yi sevenler olarak filo yada boa hancock gelebilir hancock luffy için gelmesi şaşırtıcı olmaz bugy gelirse şaşırırım ??
Önce shici tehdidini bir engellesinler sonra Wanoya el atmayı düşünürler. Ayrıca adada Jinbei, Yamato, Marco gibi ağır toplar var.Sanmıyorum. İki Yonkou'yu birden indirirlerse ayakta bile duracak halleri kalmayacak. İki yonkou yenilirse beşlinin zaferden sonra bile perti çıkacak. Tek bir amiral bile o savaştan yeni çıkmış beşliyi tek başına öldürebilir.
İnandım.Anlamadım gerçekten.
Kata ile tüm dövüşünün şiddetini toplasan bir King Kong etmez ne anlatıyorsun biraz objektif ol objektif.Doflamingo'da biz kaç kere dedik iyi haki harcadı demiştik. Doflamingo da ona rağmen 20-30 dakka sürüyor. Hakisi bitip geldiğinde de ise tek atakla bitiriyor. Katakuri ile son 30 dakikalık savaş bana göre çok daha sert ve şiddetli.