Şu bölümde bile bile Sanji konuşuluyorsa bu Sanji'nin başarısıdır. Helal olsun Sanji, tek panel gösterilmene rağmen yeşilden öndesin.
Bu güzeldi ?Bölümü damaklarda şöyle bir tat bıraktı.
Şu bölümde bile bile Sanji konuşuluyorsa bu Sanji'nin başarısıdır. Helal olsun Sanji, tek panel gösterilmene rağmen yeşilden öndesin.
Bu güzeldi ?Bölümü damaklarda şöyle bir tat bıraktı.
Haberlerden gelse luffy yi sevenler olarak filo yada boa hancock gelebilir hancock luffy için gelmesi şaşırtıcı olmaz bugy gelirse şaşırırım ??Arc sonu denizciler değil de gelirse bir müttefik gelir bence o da kim olur acaba? Belki filo gelir haberlerden duydularsa
Ya da Sabaodydeki gibi bir efsane isim çıkar yardım eder. Gaban gibi. Gerçi burada karşı tarafın sayısal üstünlüğü de çok.
Aslında bu bölümki ifadeler Oden'den çok Enma ile alakalı gibi duruyor.Şu enma.olay cidden sıkmaya başladı Soda efendi yeterince oden'in gücüne vurğu yapmamış hala kılic üzerinden odeni yaşatma derdinde valla böyle olucağnı bilsem zoro vs kaido hayali bile kurmazıdım keşke king ile vs atsaydı. ?
Yazdigini anlamadim , neyi kast ettin ?Anadolu rock dinlendirmesini unuttun mu?
İki yonkou nereye iniyormuş, bir tanesinin bile ineceği şüpheli.Çatı beşlisi iki tane yonkou indirmeyi başarırsa Denizciler Wano'nun ismini bile unutur.
Sadece bir yonkou ile tehdit edilince boyun eğenler İki tane Yonkou'yu aynı anda indiren Yeni Jenerasyona bir halt yapamaz. Bu daha rüştünü ispatlamamış Teach'in üstüne bir amiral yollamaya benzemez. Bir yandan Devrimciler, Öteki yandan Shiciler, bir de efsaneler ile dövüşmeyi göze alamaz WG.
Orası öyle de sanki kılıcla vs atiyor adam zoro yok orda acıksaı rahatsız oldum bu durumdan.Aslında bu bölümki ifadeler Oden'den çok Enma ile alakalı gibi duruyor.