Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1002 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya sen neyi gördün de gördük mü diyorsun? Argümanındaki iki yüzlülüğü gösterdim diye çıkışma hemen. Hala attığım resmi yoksayarken hem de. Ayrıca saldırının adını söyledi diye aynı güçte yapmış sayılıyorsa Luffy bebeyken yumruk atarken rifle falan diyordu, şu an KAido'ya attığıyla bir diyelim o zaman, şaka mısın nesin ya
Saldırı adını söylemesi en azından o saldırıyı yaptığını gösteriyor. Bu adam kendi stiline dair hiçbir teknik görmedik. Şimdi yardiriyor Kama Sonic felan. Zoro kendisi oragı ağzına almadan önce diyor ki sanırım bunla bu tekniği yapabilirim diyip abanıyor. Killer Zoro karşısında orak sallamaktan başka bir şey yapmadı. Görünüşte koka bile yok.

Luffy bebeyken attığı ile Zoro'nun aynı src içerisinde attıkları arasindski ilişkiyi bir mi görelim? Hele de Killer'a yaptığı atak Kaido'ya yaptığından bile daha güçlü duruyorken?
 
İradesi öyle kolayca kırılan adamla da Zoro denk olamaz işte zaten başta.
Kolayca kırıldığını nereden çıkardın? Adamın kaptanını esir aldırmışlar, canı için çalıştırıyorlar, kendi canını umursamadan kaptanı için uğraşıyor, psikolojisinin bozuk olması doğal. Zoro da Mihawk'a yenilince şırıl şırıl ağladı öyle fazla bir iradeli kardeş değil. Killer bu serinin seinen kısmına denk gelmiş bir kardeş.
 
Yukarıdakiler Komutan seviyesi olmasa orada olamazlar.

YC-1 tek atan adam komutan aşağısı adamları o çatıda barındırmaz.

Saldırıların rüzgarında yok olursun.
Bence de yukardakiler komutan seviyesindeler.

Yalnız benim gönlümden geçen, çata patayı, atıp tutmayı bırakırsak.

Kaido vs Zoro, Luffy, sanji olmasıydı diğer Novalar da Bigmom ile kapışırlardı. Killer gözümde yükseliyor her geçen bölüm ama orada bir Sanji olsa şuan daha anlamlı olurdu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 30)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık