Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1002 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Killer'in iki silahı da yanında değil, Zoro'nun bi tanesi yok. Zoro aç, Killer yara bere içinde, sargılı. Mental olarak da bitik, sürekli ağlıyor. Kid ile yan yana gelince biraz toparladı. Zoro daha dezavantajlı diyen yalan söyler.
Killer daha kötü idi de kafası yoktu diyecek argüman var mı? Ayrıca Zoro orada bir şekilde 2v1 yapıyor. Bunu dezavantajdam saymama nedenin ne?
 
Gördün mü kendi kılıç stiline dair herhangi bir şey? Zoro'da yokken gördük mü? Gördük. Bitti Aydın. Purgatory Oni Giri, Kaido'ya attığı saldırının daha cafcaflısını attı Killer'a.
Ya sen neyi gördün de gördük mü diyorsun? Argümanındaki iki yüzlülüğü gösterdim diye çıkışma hemen. Hala attığım resmi yoksayarken hem de. Ayrıca saldırının adını söyledi diye aynı güçte yapmış sayılıyorsa Luffy bebeyken yumruk atarken rifle falan diyordu, şu an KAido'ya attığıyla bir diyelim o zaman, şaka mısın nesin ya
 
Killer daha kötü idi de kafası yoktu diyecek argüman var mı? Ayrıca Zoro orada bir şekilde 2v1 yapıyor. Bunu dezavantajdam saymama nedenin ne?
Zoro'nun kafası o durumda Killerdan daha kötü durumda.

Arkasında sürekli onu tehdit eden bir güç var ve her an saldırı yiyebilir bunun yanında yanında ki Kadın ve çocuğu korumak durumunda.

Ki arkasından saldırı yediğinde tüm dikkat gidiyor.

İradesiz birisi mi yoksa sürekli tehdit altında birisini korumaya çalışan birisi mi daha dezavantajlı onu tartışmamız lazım.
 
Killer’ın “ben deliydim, canım yanıyordu, psikolojimle oynadılar” diye ağlamasını beklemediniz herhalde?

Zoro’nun enma olmasa bile daha güçlü olduğu nettir. Ama farkı abartmaya gerek yok. 2 vs 1 değil bu. Zaten 2 vs 1 olarak bakarsanız kaybetti zoro. Diğer adam zoro bayılmışken öldürebilirdi.

Şurda zoro rakibin güçlü olduğunu anlayıp ciddi dalmaya başlıyor:

Herkesin suratından belli 1-2 kılıç tokuşturma değil. Bas baya denk dövüşüyorlar şişko karışana kadar.
Killer kendi silahlarına kavuşsa zoro da shuusui’yi alıp santoryu’yla dövüşse yine sonuç aynı olurdu.

Killer’ın kendi silahlarını çalamazdı tabi muhtemelen.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 71)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık