Ben de merak ettim sen deyince. Çözüme kavuşsun bakalım.@Roronoa Zoro @Millennium Wizard
Zoro uzun aradan sonra Ryuma'yı yaktığı saldırıyı tekrar yapıyor bakalım sizin dediğiniz gibi ateşsiz mi yoksa ateşli mi çıkacak?
Ben de merak ettim sen deyince. Çözüme kavuşsun bakalım.@Roronoa Zoro @Millennium Wizard
Zoro uzun aradan sonra Ryuma'yı yaktığı saldırıyı tekrar yapıyor bakalım sizin dediğiniz gibi ateşsiz mi yoksa ateşli mi çıkacak?
Sağlam adamlara yaramaz bana kalırsa. Yarasa Dofta yapardı Sümüklü ile Dofu değişip.Bu arada Law Kaido ve BM'ın kalplerini değiştirir mi acaba? Nedense Oda bu tarz bir şeyi mutlaka çizer gibi hissettim. Sonra da birkaç bölüm geyiğini yapıp sonrasında Law'ın kafasına darbe yedirtip meyve biraz bayıltıp kalplerin yerini tekrar değiştirir.
Sanji bu arc dövüşmesin zorocu olurum , böyle bir şey söz konusu bile değilKral kabul et artik, birak Queen’i King’i falan... Adam dovusmeyecek Wano’da iste, Oda cizmeyecek Sanji’ye dovus movus
Bilmem meyve etkisi bayılınca geçiyor ya genelde. Geçerse öyle geçer.Law bayılırsa etkisi geçiyor mu ki
Dur dur hemen sinirlenme Oda Sanji için güzel bir giriş planlıyor.Sanji senin ben ağzına sıçayım
Bölümler için geliyorum. Boş bırakmamak gerekiyor. Law'ın tepesine biniyorlar sonra. Bir destur çeksinler. ?Sen gelir miydin foruma? Law aksiyona dalınca geri dönmüşsün bakıyorum.
Teknik saldırılar havada uçuşuyor ama kimseye bişeyçikler olmamış galibaBu kadar tekniği aynı bölümde görmek bende sidik yarışına girilmiş havası sezdirdi. Hadi hayırlısı güzel bir savaş olsun da sıkıntı yok.