Ac serisinin en güzel olduğu zamanlardı nerede bir Brotherhood artık çıkıyor mu çıkmaz.Ben sıra tabanlı strateji oyunu çok severim. Bu yüzden okurken baya eğlendim şu an. AC serisinde sırasını bekleyen askerler gibi hepsi. Gerçi Linlin rastgele saldırıyor yine hakkını yemeyeyim.
Belli olmaz yav... ikisine güzel bir kombo çizer. Ama şaka bir yana Zoro’nun o kelleyi alma olasılığı baya baya var... ama bakalım ne olacakEpiclik açısından çok hoş olur ama Luffy'den daha ön planda olcağından bu ihtimali az görüyorum.
Drake'den güçlü olma olasılığı var bence şuan. Çatıda ki 5 li ayrıldı diğerlerinden. Şuan olmasa bile ilerde de geçebilir.Novalar güçlüler, kolay harcamıyor Oda. Killer'in ortaya daha da performans koyacağını düşünerek yazıyorum bunu tabi. Muhtemelen Drake hariç en güçlü novalar da yukardalar.
Hem Luffy hem Zoro fanı olduğumdan bu dövüş her türlü tatmin edecek beniBelli olmaz yav... ikisine güzel bir kombo çizer. Ama şaka bir yana Zoro’nun o kelleyi alma olasılığı baya baya var... ama bakalım ne olacak
He Garp Law'ın meyvesini yese eminim ki cılız bir bebe olarak kalırdı. 3. güçlüymüş hahahahHerkesin güçlenme şekli farklı. Law'ın o özelliği ve zekası varken fizik odaklı gelişmesi zaten mümkün değil. Şu adamı aşağılamak kompleksten başka bir şey değil. Adam oradaki 3. güçlü işte.
Haahah her türlü Win yeni... En güzeliHem Luffy hem Zoro fanı olduğumdan bu dövüş her türlü tatmin edecek beni