Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1002 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olabilirdi. Bu seride mantık arayanlar düşünsün onu. Zoro çatıda olmasaydı yazılacakları düşünüp, şu an keyfime bakıyorum ben. xd



Baya kötü. Naruto, Hxh nasıl akıcıydı, Bleach bile dövüş konusunda daha iyi. Oda anca Lucci ve Katakuri dövüşleri falan çıkartır 24 senelik seride.
Sinir bozucu işte. Ya çizsene Kaido Alev atsın BM yıldırım atsın. Law ışınlasın, Kid robotla saldırıyı yiyip gene de hasar vurabilsin bi şekilde. Her şey aynı anda olsun yani. Bundan 1 dakika saldıramazlık kuralı var sanki. :D Kim saldırırsa herkes onun saldırısının gelmesini ve sonlanmasını bekliyor. :D Luffy dalarken aynı anda Kid de saldırsa ya? Tam aynı zamanda. KAido da 2 kişi dalıyor diye birine tepki verip diğerine tepki veremese daha güzel olur. BM Kaido'yu uyaracağına uyarıp hemen Zoro'ya karşı saldırı yapsa mesela?

Oda'nın çizdiği gibi olunca bi gerçekçiliği ve heyecanı kalmıyor.
 

Üye silindi 1004

Dövüşün sıra tabanlı olması o kadar kaliteyi düşürüyor ki.

Bakın karşıda iki Yonkou var. Ama herkes teker teker saldırıyor ve sırasını bekliyor. :D Millet Kaido'ya dalarken BM oturup bekliyor. :D Sonra Kaido saldırıyor gene herkes bekliyor. BM saldırıyor Kaido bekliyor. Aynı anda niye saldırmıyor bunlar?

Oda dövüş konusunda çok kötü çok.
Ben sıra tabanlı strateji oyunu çok severim. Bu yüzden okurken baya eğlendim şu an. AC serisinde sırasını bekleyen askerler gibi hepsi. Gerçi Linlin rastgele saldırıyor yine hakkını yemeyeyim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık