Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1002 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugüne kadar yeşil oğlana karşı hep sarı oğlanı savundum ama sancinin takıma yapabileceği en büyük katkı suiti zoroya vermek olurmuş.

herifler orada yonkou biçiyor, bizimki daha çatıya çıkamadı. Yazıklar olsun.
 
Şu bölüme bakıp da kılıç ustasının gücünde kılıç etkisi çok az diyen taşlaşır. Kılıç, kullanıcısından ilk kez bu kadar önde gözüküyor galiba. Zamanındaki Enma korkum yine geri geldi.
Bir önceki bölüm Enma ile kesti Kaidoyu gram bir şey olmadı. O gücü salan da kullanıcısı işte, kılıç özel ama bunu da göz ardı etmemek gerekiyor.
 
Enma böyleyse kokuto-yoru nasıldır kim bilir :rolleyes: Kapakta da manga aleminin en karaktersiz ve ''yalayıcı'' adisini çizmekle ayıB etmiş mangaka :artiz:
 
Daha ciddi hasar alınmadı. Sanırım Kaido anca ciddi hasar alınca yarı zoan moduna geçecek ve gerçek dövüş o zaman başlayacak. Saçma mı? Saçma.

BM da Kaido hasar alınca pata küte dalar herhalde. :D Uzaktan ok atar gibi Yonkou saldırısı mı olur ya? Oda gene aklımızla alay ediyor.
Henüz kınların verdiği zararı veremediler. Luffy'nin saldırılarının da etkisi azaldı. Kurgu işte.
 
Bence de böyle olacak. Sona kaptanların kalması en mantıklısı. Merak ettiğim nokta bu BM denen canavarı kim nasıl uzaklaştıracak. Yenilirse şaşırırım.
Bilmiyorum ikiye ayrılıp ikisinin bir imparator alması saçma olur gibime geliyor ama diğerleri elenmeden kalıcı hasarlar verirlerse bir şans olur ama büyük ihtimal bu çatı savaşından bizimkiler galip çıkmayabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık